Foto: PR
USKORO PREDSTAVLJANJE

Robert Sever kolekcijom "Martina" najavljuje zanimljivu modnu jesen

Nakon iznimno uspješne slavljeničke kolekcije kojom je u ožujku obilježio 15 godina karijere, Robert Sever najavljuje novu kolekciju koja nosi ime “Martina”, a koju će predstaviti na samostalnoj reviji nadolazećeg Fashion.hr-a.

Kolekcija “Martina” za nadolazeću jesen/zimu sadrži čak 60 odjevnih kombinacija koje nude odgovor na pitanje što je potrebno kako bi svaka žena, neovisno o dobi ili konstituciji izgledala dobro i osjećala se nesputano. Inspiraciju za ovu kolekciju dizajner je pronašao u glazbenim stilovima grungea i rocka te u raskošnom razdoblju baroka.

Moda 70-ih i estetika francuskog Voguea prevedeni su na suvremeni nosivi jezik s prepoznatljivim chic Sever potpisom u kolekciji koja će oduševiti ljubiteljice casual svakodnevne mode s originalnim detaljima. „Elaborirana kolekcija koja sadrži sve, od ručno pletenih vunenih vesti, parki, bomberica, hlača pa sve do selekcije večernje odjeće, namjenjena je svakodnevnom životu žene. Svi odjevni komadi koji svakodnevno trebaju ženi su uključeni u kolekciju, a košulje i volani su nešto što je zastupljeno u svim sekcijama i u raznim formatima“, opisuje Sever novu kolekciju.

Poznat po vrhunskoj izradi i nevjerojatnoj pažnji i usmjerenosti na detalje što se očituje kako kroz odjevne komade, tako i kroz modne dodatke, Sever i za ovu sezonu priprema posebne modne detalje. „Ovog puta prezentiramo nove modele kruna, krznene grijače za uši, torbice, novi must have – bandana marame, naušnice, vunene kape i sve ostalo što je potrebno da bi se stvorio total look po kojem smo kao brand i poznati u našim prezentacijama“, najavljuje dizajner.

Fashion.hr predstavlja 23. sezonu, od 11. do 15. listopada, u Paviljonu 5, Zagrebačkog Velesajma kad će u pet dana svoje kolekcije predstaviti najjača imena modne scene: eNVy room, Robert Sever, Ivica Skoko, ELFS, Ivica Klarić, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Ana Maria Ricov, Martina Budek, Marina design u suradnji s brendom Ruke, Krie design, Gala Marija Vrbanić, Morana Krklec i Ana Bogdan.

Linker
16. srpanj 2024 23:44