©Buena Vista Pictures/courtesy Everet / Everett Collection
mini-haljina

Sada možete kupiti haljinu Julije Roberts iz kultnog filma 'Zgodna žena'

Da se devedesete vraćaju na velika vrata bilo je jasno kada su choker ogrlice i smeđa olovka za usne ponovno postale must have, ali haljina s izrezima kakvu je Julia Roberts nosila u kultnom filmu "Zgodna žena" to je još dodatno potvrdila.

Sjećate se looka koji je Vivian Ward, lik Julije Roberts, cijelo vrijeme nosila u filmu te u trenutku kada su je prodavačice luksuznog butika na Rodeo Driveu izbacile iz dućana? Ako vam se sviđala mini-haljina s prstenom koji povezuje suknju i top sada imate priliku kupiti je.

Julia Roberts, Laura San Giacomo Vivian Ward (Julia Roberts,l) und ihre Freundin Kit de Luca (Laura San Giacomo) stehen jeden Abend auf der Strasse und warten auf Freier. *** Local Caption *** 1990, Image: 145108254, License: Rights-managed, Restrictions: warner   05/98, Model Release: no, Credit line: Profimedia, United Archives
Profimedia, United Archives
Julia Roberts u filmu "Zgodna žena"

Online trgovina Asos i brend Hunza G, koji je kreirao i original, udružili su snage i kultnu haljinu vratili na police. Iako dolazi u crvenoj i kraljevsko plavoj, trenutačno je dostupna samo u crno-bijeloj verziji, a za nju treba izdvojiti 136 eura.

Linker
19. travanj 2024 11:24