Zagreb Social Club
 Press
Ljetna kolekcija

Samo mjesec dana nakon potresa, i dalje nas trese, ali sad Zagreb ima jedinstvene majice

Od sada je moguće online prednaručiti ljetnu kolekciju hrvatskog streetwear branda koji prepoznajte ljudske potrebe.

Hrvatski streetwear brand Zagreb Social Club je koji stoji iza tvrdnje da je streetwear bez zajednice, samo moda. Biti tu jedni za druge i znati prepoznati potrebu, to je vrlina ovog mladog i perspektivnog brenda. Poznati po svojim jasnim ciljevima i motivima kroz koje modu s porukom šire u javnosti, pronašli su svoje obožavatelje, a iz dana u dan, pridružuju im se novi.

Osim mode i organizacije događanja, Zagreb Social Club često sudjeluje i u raznim humanitarnim akcijama, a trenutno je na njihovom webshopu moguće kupiti bedž, od čije prodaje dio ide za obnovu studija naše poznate street art umjetnice OKO.

Processed with VSCO with aga2 preset
Press
Zagreb Social Club

Pomogli su i humanitarnoj organizaciji “Humanity First” napraviti 1000 maski za lice tako što su ih spojili s jednom njihovom radionicom i ustupili im termin za proizvodnju. Zbog toga zadnja kolekcija sada malo kasni, ali kako su se svima, tako su se i Zagreb Social Clubu, prioriteti preko noći promijenili.

Male serije u proizvodnji

Zagreb Social Club sve artikle proizvodi u hrvatskoj u malim serijama, a za neke su korišteni i materijali hrvatske vojske.

“Hrvatska je kroz povijest imala jaku tekstilnu industriju koja je u posljednjih dvadesetak godina gotovo nestala. Iza toga, ostali su ljudi obučeni za izradu kvalitetnog proizvoda, znanje, vještine i uvjeti. U trenutku kada se krenula događati renesansa za male proizvođače i brandove, zadesila nas je ova epidemija, a uz nju i potres”, dodao je kreativni direktor brenda Ali Mirza.

Sada u fazi prednarudžbe, kupnjom zajedno možemo podržati hrvatsku tekstilnu industriju i nastaviti dugogodišnju tradiciju industrije na koju možemo biti ponosni.

Zagreb Social Club artikle možete naručiti putem stranice, a za sve dodatne upite, tu je njihov Instagram profil.

Pročitajte i:

Stiže modna revolucija: Prvi put u povijesti revije će biti dostupne i 'običnim smrtnicima'

Tko još može odoljeti... Provjerili smo što na svojim web shopovima nude omiljeni ženski brendovi

Vodeći svjetski dizajneri inspiraciju za novu sezonu pronašli su u doba kad minimalizam nije postojao

Moda ispred kamere: Pet kombinacija za profinjen izgled na videosastancima

Linker
14. rujan 2021 18:25