Ivan Pavliš
Hrvatsko zagorje kao kulisa

Sanjiv editorijal Ivana Alduka u mislima nas vodi na ljetovanje kod bake na selu

Vjenčanice, koktel haljine i duge toalete savršeno su se uklopile uz ljepotu Vuglec Brega, zahvaljujući razigranim modelima Pauli, Ana Mariji i Anastaziji.

Kad se spoje glamur i seosko ozračje pred objektivom Ivana Pavliša nastaju čarobne modne fotografije kojima dizajner Ivan Alduk predstavlja svoju viziju mode za ljeto 2018. godine.

Ivan Pavliš

Modeli Paula Puškaš, Ana Maria Cajner i Anastazija Đurić na setu su uspjele dočarati dotjerane djevojke iz grada koje se prepuštaju bezbrižnoj, veseloj atmosferi i ne ustručavaju popiti koju rakiju i uživati u ljepotama života na selu.

Ivan Pavliš

Ivan Pavliš

Bajkoviti Vuglec Breg je poslužio kao izvrsna kulisa u realizaciji ovog netipičnog, veselog i šarenog modnog editorijala koji slavi vesela druženja, uživanje u životu i lijepu odjeću.

Ivan Pavliš /

Aldukovi poznati modeli haljina, toaleta i vjenčanica su prikazani u realističnom i svakodnevnom ambijentu kojeg vrlo lako možemo poistovjetiti s djevojačkom zabavom, vjenčanjem ili obiteljskom proslavom.

Ivan Pavliš

To i jesu najčešće situacije na kojima dizajn hrvatskih dizajnera nastavlja svoj život nakon prikazivanja na reviji ili modnoj kampanji.

Ivan Pavliš

"Htjeli smo dočarati ljepotu ljeta na selu u jednoj modnoj priči neopterećenoj savršenstvom i klasičnim modnim poimanjem. Dakle, nema začudnih poza i poigravanja rasvjetom, već veseli životni trenutci uhvaćeni u oku kamere kakvih su nekada bili puni naši foto albumi. Bez namještanja ili dodatne obrade, što je danas endemska pojava, samo čisti životni isječci koji su malokada savršeni", izjavio je Ivan.

Ivan Pavliš

Ivan Pavliš

Linker
23. travanj 2024 23:39