ljepotica i pop zvijezda

Šokantan detalj za vjenčanje s pop zvijezdom: Manekenka napokon pokazala neobičnu vjenčanicu

Manekenka kuće "Victoria‘s Secret" svoju je vitku figuru istaknula i na vjenčanju za Adama Levinea - u vjenčanici ispod koje je nemoguće nositi donje rublje. Haljinu s potpisom, u kojoj se udala 2014. godine, objavila je kako bi dragom prijatelju, dizajneru Alexanderu Wangu čestitala rođendan.

Nekim ženama vjenčanica je dragocjen predmet koji se pomno pohranjuje u ormaru i pokazuje samo odabranima, dok druge svako toliko vole isprobati svoju "posebnu bijelu haljinu" kako bi vidjele pristaje li im još uvijek kao salivena.

Manekenka Behati Prinsloo nalazi se među onima koji se vole svako malo diviti svojoj vjenčanicu, što nije ni čudno s obzirom na to da joj i nakon šest godina stoji kao i na dan vjenčanja.


Otkrila seksi vjenčanicu staru šest godina

Manekenka kuće "Victoria's Secret", koja je 2014. rekla sudbonosno 'da' pjevaču grupe Maroon 5 - Adamu Levineu, za vrijeme karantene ponovno je navukla vjenčanicu koju je do sad skrivala od javnosti te ju je na Instagram storyjima objavila u punom sjaju.

32-godišnja manekenka fotografiju u haljini, koja joj mnogo znači, objavila je povodom rođendana dizajnera Alexandera Wanga, koji ju je i osmislio te napisala: "Imamo toliko zajedničkih uspomena! Uključujući moj dan vjenčanja!".

Zahvaljujući ovoj Instagram čestitci, fanovi su doznali da je Behati na vjenčanju nosila iznimno provokativnu vjenčanicu, s prorezima na dekolteu i bedrima, koje popunjava samo tanak sloj tila.

"Još nisam preboljela kako je dobra!", našalila se Behati koja se za 41-godišnjeg Adama udala na ceremoniju u Meksiku, koju je vodio Adamov dobar prijatelj, glumac Jonah Hill.


Za Behati i njezin poseban dan - sve najbolje

Ipak, vjenčanica s potpisom Alexandera Waga nije jedina koju je Behati nosila tog dana. "Glavna haljina" bila je djelo dizajnerice Georgine Chapman (bivše supruge zloglasnog Harveyja Weinstena) i njezinog brenda Marchesa koji je osnovala s Karen Craig. Ta je vjenčanica imala tanke špageti-naramenice i gola leđa, a za Behati su bile posebno izrađene i cipele Christiana Louboutina u modelu "Valnina", od bijelog baršuna, koje se ne mogu kupiti u trgovinama.

Ljubav je planula za večerom

image
Behati i Adam u braku su od 2014. godine i imaju dvoje djece
LONDON ENT/SPLASHNEWS.COM

Supermodel i pop zvijezda upoznali su se putem zajedničkog prijatelja. Adam je tražio djevojku za spot svoje grupe, a prijatelj je predložio Behati koja je prema njegovim riječima bila "razigrana poput dečka i uvijek za zabavu". Adam i Behati odmah su osjetili privlačnost, a pjevač je manekenku osvojio na prvom spoju na kojem ju je izveo na romantičnu večeru. Danas su u sretnom braku i imaju dvije djevojčice, 4-godišnju Dusty Rose i 2-godišnju Rio Grace.

Linker
19. travanj 2024 03:53