Na snimanju na Cipru
PAULA BULJAN

Splitska manekenka čije lice ste mogli vidjeti čak i na Asosu: 'Živim svoj san'

Da će jednog dana biti manekenka maštala je još od djetinjstva, a sada, ne samo da su joj se snovi ostvarili, već je ostvarila i suradnju s prestižnim francuskim brendom Chanel.

Da će jednog dana biti manekenka maštala je još od djetinjstva, a sada, ne samo da su joj se snovi ostvarili, već je ostvarila i suradnju s prestižnim francuskim brendom Chanel.

- Još kao petogodišnja djevojčica maštala sam o manekenskoj karijeri tako da trenutačno živim svoj san – kaže nova zvijezda domaće modne scene, Splićanka Paula Buljan (19). Članica zagrebačke agencije Relatum zaštitno je lice skorašnjeg modnog događanja My Global Fashion Awards koji će se održati 5. lipnja u bajkovitom dvorištu splitskog restorana Perivoj, a na snimanje kampanje stigla je izravno s Cipra – gdje je odradila tri reklame za Chanel.

Snimanje na Cipru za Chanel

Na snimanju na Cipru

Na snimanju na Cipru

- Riječ je o reklamama za kozmetiku i parfeme Chanel za ciparsko tržište. Snimanje je trajalo pet dana tijekom kojih nisam imala ni minute predaha. Svaki dan radilo se od pet sati ujutro do iza ponoći – priča atraktivna brineta, kojoj ovo nije prvi veći posao na inozemnoj sceni. Sa šesnaest je godina bila model za britansku internetsku trgovinu odjećom Asos, kao i za njegovu norvešku inačicu Big Bok, a već neko vrijeme intezivno radi za španjolske brendove te je lani surađivala s njihovom poznatom linijom donjeg rublja Women'secret.

Asos

Women'Secret

- Ovo ću cijelo ljeto provesti u Barceloni čemu se posebno radujem jer sam se zaljubila u taj grad – najavljuje Paula, koja od hrvatskih dizajnera najviše cijeni modni dvojac ELFS te Dijanu Viljevac, a na snimanju za domaći modni Oscar - MGF, nosila je kreaciju dizajnerice Monike Sablić.

Snimanje za ELFS

U kampanji modne dizajnerice Diane Viljevac

- Ja sam svog kipića osvojila prošle godine, kao hrvatski model godine – ponosna je splitska manekenka koja nam je još otkrila da je već neko vrijeme zaljubljena, da kondiciju održava u teretani te da u budućnosti namjerava upisati studij za modnog dizajnera.

Maksim Bašić
Paula Buljan u haljini splitske dizajnerice Monike Sablić u kampanji za Global Fashion Awards

Linker
12. svibanj 2024 19:55