Profimedia, Zuma Press - Archives
Dobile novo ruho

Spremni? Opet nam prijete nezgrapne natikače koje smo svi nosili u 90-ima!

U sada već dalekim devedesetima bilo je nezamislivo ne imati barem jedan par natikača s platformom koje smo furali u grad, na plažu, pa i na posao, a sada su se ponovno probile na tržište.

Trendovi devedesetih vraćaju se suludom brzinom, a jedan od njih su i natikače s platformom koje smo ponosno nosili prije dva desetljeća. Kombinirali smo ih uz sve - suknje, haljine, traperice, a neke žene bile su posebno hrabre pa su ih nosile čak i na posao.

Mnogi brendovi i radnje kopirali su ove legendarne natikače poznatog dizajnera Steva Maddena, a on im je godinama kasnije odlučio dati novo ruho. Nova capsule kolekcija takozvanih 'Slinky Platform Sandala' izašla je na Urban Outfitters web shopu i to u klasičnoj crnoj, boji limete i ružičastoj.

Iako je Madden 2017. rekreirao ove natikače, nisu bile u trendi, veselim bojama odličnim za proljeće. "Od samog početka sve se vrtjelo oko platformi. Shvatili smo da je sada pravo vrijeme za rekreiranje ovih stilova na zabavan i uzbudljiv način u suradnji s Urban Outfittersom", pojasnio je dizajner.

Urban Outfitters

Ako vas je uhvatila nostalgija i željeli biste ponovno nositi ove natikače, za njih ćete morati izdvojiti 70 dolara, odnosno oko 450 kuna.

Linker
19. travanj 2024 18:51