Idealne za sve prigode!

Stigla je sezona proslava, a raskošne haljine vibrantnih boja posebno su glamurozne

Pozivnice za vjenčanja već su počele pristizati, a intenziviraju se i pripreme za maturalnu večer. Nakon višegodišnjeg modnog zatišja, ovo nam proljeće donosi kreacije kakve ćemo dugo pamtiti.

Već tri desetljeća zagrebački butik Versage svojim uvijek profinjenim, modernim i kvalitetnim komadima oduševljava brojne Zagrepčanke, koje mu se uvijek iznova vraćaju. Naglasak na ženstvenost i eleganciju te spoj bezvremenske klasike i modnih trendova, temelji su na kojima je Versage gradio svoju reputaciju. Svake sezone donosi neodoljiva modna rješenja, a kako se bliži vrijeme maturalnih zabava i vjenčanja, najnovija kampanja, pod nazivom 1001 noć, posvećena je svečanim toaletama i kombinezonima koje će svaka dama poželjeti u svom ormaru.

image
RAHA MOFIDI
image
RAHA MOFIDI

Za potrebe najnovije kampanje, Versage je nakratko otputovao u grad na Bosporu – magični Istanbul. Kao mjesto sudara dviju civilizacija u kojem se nekoć pisala povijest, Istanbul je oduvijek plijenio arhitekturom iz vremena Bizanta i Osmanskog carstva, šarmantnim uličicama, živopisnim bazarima i vrhunskom gastronomijom. Upravo zbog svoje povijesne važnosti, Istanbul se činio kao idealno mjesto za snimanje kampanje butika Versage, jer maturalne zabave i vjenčanja, kojima je najnovija linija posvećena, dragocjeni su trenuci u životu svake žene.

image
RAHA MOFIDI

Najnovijom kolekcijom, sačinjenoj od svečanih haljina i ponekog kombinezona, prevladavaju jarke, vibrantne boje. Svaki komad nosi dozu autentičnosti, ali skrojen je tako da naglasi figuru na ženstven i profinjen način.

Ne sumnjamo da će izbor mnogih žena biti neka od haljina iz spektra vatrene, crvene boje, a pravi modni pogodak je i asimetrična haljina s rukavom na jedno rame, a koju obogaćuju svjetlucavi kristali i resice.

image
RAHA MOFIDI
image
RAHA MOFIDI

U zelenom bloku haljina ističe se haljina jednostavnog kroja koja seže do listova, a kojoj posebnu čar daje perje u području dekoltea, detalj koji podsjeća na modu ludih dvadesetih. Interesantna je i, u hladnijoj nijansi zelene, dugačka haljina na jedno rame, s prorezom koji otkriva nogu. Dozu ljupkosti donose komadi u nježnoj ljubičastoj boji s podtonovima roze, kao i sunčano žute haljine naramenicama s biserima.

image
RAHA MOFIDI
image
RAHA MOFIDI

Osim elegantne dugačke, satenske haljine, ističe se i kombinezon, praktičan i profinjen, kojem poseban touch daju perje i plašt. Kraljevsko plava dostojna je najsvečanijih prigoda pa želite li zabljesnuti u njoj, na raspolaganju su dva modela, a koji god da izaberete, nećete pogriješiti. Za ljubiteljice neutralnih boja, Versage je pripremio neobično, ali efektno bijelo odijelo kojeg čine hlače širokih nogavica te gornji dio koji se, poput haljine, spušta sve do poda. U ponudi je i bijela elegantna haljina s perjem kao statement detaljem, koje se proteže kroz čitavu kolekciju.

Sezona proslava se bliži, a za svoju savršenu modnu kombinaciju, posjetite butik Versage u zagrebačkom Importanne centru.

Linker
12. travanj 2024 02:45