A tek joj je 25

Svi njezini snovi su ostvareni: Zvijezda ‘Daminog gambita‘ novo je zaštitno lice modne kuće Dior

Glumica je posljednjih godinu dana favorizirala modnu kuću Dior na crvenom tepihu, a sada je s razlogom postala i njihovo zaštitno lice, o čemu je maštala dok se bavila modelingom.

Anya Taylor-Joy (25) proslavila se briljantnom ulogom u šahovskoj seriji "Damin gambit" koja je prošle godine postala najgledanija mini serija u povijesti Netflixa, a sada je najavljena kao posljednja Diorova globalna ambasadorica. Glumica, koja je već neko vrijeme obožavateljica te modne kuće i njihove kreacije bira za svoje važne životne trenutke na crvenom tepihu - predstavljat će i modnu i make-up liniju brenda.

Ova vijest neće biti iznenađenje za one koji su pratili Taylor-Joy u posljednjih nekoliko godina. Glumica je dala prednost Christianu Dioru kada je riječ o crvenom tepihu, noseći najljepše couture dizajne brenda za neke događaje prošle godine, uključujući Emmy, Zlatni globus i Venecijanski filmski festival.

Ova, 2021. godina je na mnogo načina bila prijelomna za glumicu, koja je osvojila brojne nominacije i nagrade za svoju ulogu u "Daminom gambitu". Uloga ambasadora u jednoj od najvećih modnih kuća na svijetu bila je neizbježna, a Dior se čini kao savršen partner za holivudsku glumicu.

image
Na premijeri filma ‘Last Night in Soho’ na Mostri Anya je nosila ružičastu haljinu Christian Dior inspiriranu 60-ima.
MATT BARON/SHUTTERSTOCK
image
Na dodjelu nagrada Emmy glumica je došla u limun žutoj Dior kreaciji i dijamantnom nakitu Tiffany&Co.
TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA

Podijelivši tu vijest s obožavateljima na Instagramu, iz modne kuće su kazali: "Dior sa zadovoljstvom najavljuje Anyu Taylor-Joy kao novu globalnu ambasadoricu za modu i šminku. Viđena je kako nosi nekoliko kreacija posljednjih mjeseci, a za 26. dodjelu nagrada Critics' Choice Awards utjelovila je modernu eleganciju u haljini od tila s drapiranom i makrame detaljima iz kolekcije Dior couture proljeće/ljeto 2020."

Vintage elegancija inspirirana starim Hollywoodom: Anya Taylor-Joy u duhu retro glamura

Iako ima samo 25 godina, hvaljena glumica rođena na Floridi osvojila je nekoliko priznanja, uključujući nagradu Critics 'Choice Award, nagradu Zlatni globus i nagradu SAG te nominacije za nagradu BAFTA i nagradu Emmet Primetime.

Časopis Time uvrstio ju je ove godine na listu 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu.

Nakon brojnih priznanja na području glume, ova modna priča s uglednim brendom ostvarila je sve njezine snove o kojima je maštala dok se bavila modelingom.

Zvijezda serije ‘The Queen‘s Gambit‘ brutalno je kritična prema sebi: ‘Nisam dovoljno lijepa‘

Linker
19. travanj 2024 04:04