SANJA JAGATIĆ
EFEKTNE TKANINE I DETALJI

Teško je izabrati favorit: Nove ALDUK vjenčanice krojene su tako da laskaju figuri

Za potpuni dojam dizajner Ivan Alduk preporučuje isprobavanje uživo kako bi buduće mladenke doživjele potpuno iskustvo izbora kreacije za veliki dan.

Za potpuni dojam dizajner Ivan Alduk preporučuje isprobavanje uživo kako bi buduće mladenke doživjele potpuno iskustvo izbora kreacije za veliki dan.

Cvijet kala kao lajtmotiv kolekcije vjenčanica je detalj koji nas je oduševio dok smo pomno proučavali fotografije novih ALDUK vjenčanica. Ivan nam je još jednom servirao divnu kolekciju.

image

Modni dizajner nedavno nas je osvojio predivnom bridal kampanjom snimljenom na ušću Neretve.

SANJA JAGATIĆ

Nakon što nas je osvojio predivnom bridal kampanjom snimljenom na ušću Neretve koja je očarala svojom atmosferom i spojem nezaboravne kulise s bajkovitim vjenčanicama, modni dizajner Ivan Alduk sada otkriva cjelokupni lookbook kolekcije od tridesetak modela.

image

Cvijet kala lajtmotiv je kolekcije vjenčanica.

SANJA JAGATIĆ

Fotografije kojima dizajner predstavlja sve kreativne novosti u novoj kolekciji vjenčanica za ovu godinu snimljene su u njegovu dućanu i showroomu na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava 19. Iza foto objektiva se krije Sanja Jagatić, a ispred njega prekrasna Irena Božić kojoj su stručnjaci iz Marcela studija osmislili jednostavan i efektan beauty look.

image

Nova kolekcija Alduk vjenčanica čini zbir od preko pedesetak modela dostupnih za isprobavanje i naručivanje.

SANJA JAGATIĆ

"Modna kampanja je izvrstan poligon za kreativno izražavanje i želja nam je uvijek snimiti nešto drukčije i posebno, a spoj ušća Neretve i ovih modernih vjenčanica je baš melem za oči. Svrha modne kampanje je zagolicati javnosti i ne otkriti sve adute na prvu već prenijeti informaciju da su vjenčanice spremne za isprobavanje. U ovom lookbooku otkrivamo mnogo više modela i detalja obzirom da je naglasak upravo na novim modelima vjenčanica, no za potpuni dojam uvijek zagovaram isprobavanje uživo gdje se buduće mladenke mogu upoznati s našim načinom rada te doživjeti potpuno iskustvo izbora vjenčanice u kojem joj pomaže i sam dizajner", izjavio je Ivan Alduk.

image

Izašla je nova kolekcija ALDUK vjenčanica.

SANJA JAGATIĆ

Nova kolekcija Alduk vjenčanica, uz već postojeće modele, čini zbir od preko pedesetak modela dostupnih za isprobavanje i naručivanje uz potrebnu personalizaciju. Aktualna kolekcija je bazirana na modelima koji prate liniju tijela ili pak idu u raskošnu A siluetu s obaveznim naglaskom na struku. Efektne tkanine i detalji su vizualno jako bitni, a osnova je izbor siluete i kroja koji vama i vašoj figuri najviše laska.

image

Efektne tkanine i detalji vizualno su istaknuti.

SANJA JAGATIĆ

Najbolji savjet koji vam možemo dati pri izboru vaše vjenčanice jest da isprobate ove modele u Alduk showroomu i to tako da rezervirate svoj termin na vrijeme, a najveća je gužva subotom i radnim danima poslijepodne, unaprijed na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem društvenih mreža brenda. Ivan i njegov tim nastoje svakoj klijentici pružiti dobrodošlicu i pomoć pri izboru u terminu koji će biti samo vaš.

image

Aktualna kolekcija bazirana je na modelima koji prate liniju tijela ili pak idu u raskošnu A siluetu s obaveznim naglaskom na struku.

SANJA JAGATIĆ
Linker
11. lipanj 2024 03:34