REPLAY NOVOSTI

Trend sezone koji garantira savršeno usklađene outfite!

Za besprijekorno usklađene modne kombinacije potrebni su i kompatibilni modni dodaci!

Svi znamo da se trendovi učestalo mijenjaju, ali ono što nikada ne prestaje biti in su skladne odjevne kombinacije koje zaokružuju outfit, a to je najjednostavnije postići sparivanjem torbi i pripadajuće obuće.

Jedan od najvećih ovosezonskih trendova su detalji koji dolaze u paru, odnosno cipele i torbe koje su perfektno modno i vizualno usklađene! Talijanski modni brend Replay u kolekciji proljeće- ljeto ponovno oduševljava modelima koji su kompatibilni i koji će pristajati raznim stilovima!

image
Replay promo

Za sjajno usklađene ljetne lookove must have kombinacija će biti espadrile s pripadajućom velikom pletenom torbom koje već možemo zamisliti uz lepršave ljetne maxi haljine i razigrane kombinacije! Osim espadrila, u outfitima u ljetnim danima jedan od najpoželjnijih modela obuće svakako će biti natikače.

image
Replay promo

Ove sezone jedna od neodoljivih kombinacija u pravom Replay stilu su crne kožne natikače sa zakovicama s pripadajućom torbicom koja će se odlično slagati i s drugom obućom: čizmicama u jesenskom periodu ili moćnim štiklama za izlaske ili posebnije prigode.

image
Replay promo

I za ljubiteljice casual kombinacija u Replay ponudi pronaći će se velik izbor obuće i torbica. Obožavateljice udobnog i vječno modernog stila vjerojatno će se najradije odlučiti za neke od Replay tenisica koje se trenutno mogu kupiti u sklopu Spring Fever akcije u pola cijene, a pripadajuće torbice sada su snižene čak 40%! Nježne roze nijanse ili vječne crne kombinacije besprijekorno će se uklopiti u gotovo sve lookove.

image
Replay promo

Za malo ekstravagantnije i upečatljivije odjevne outfite predlažemo animal print koji godinama ne silazi s trona najvećih modnih trendova. Ove sezone prisutan je u zanimljivoj i pomalo egzotičnoj kombinaciji uzorka zebre i leoparda. Sparite atraktivne sandale na visoku potpeticu s leopard uzorkom s jednom od pripadajućih Replay torbi koje dolaze u dvije veličine, a kao finalni touch dodajte svom outfitu satensku maramu u kombinaciji zebra i leopard uzorka i postignite savršen matching outfit!

image
Replay promo

Skladan outfit s kojim nećete proći nezapaženo možete jednostavno postići kombiniranjem obuće i torbi koje se savršeno nadopunjuju, a ponudu možete istražiti u Replay trgovinama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku kao i na Replay web shopu.

Linker
19. travanj 2024 06:47