SplashNews.com
Pozitivna energija za klijentice

Victoria Beckham dizajnirala hlače s tajnim pretincima za ljekovite kristale

"Želim da se moje klijentice osjećaju samopouzdano i sigurno", riječi su kojima je Victoria objasnila kako je odlučila svoju strast prema kristalima pretočiti na modne kolekcije.

Da u moć ljekovitih kristala vjeruje Gwyneth Paltrow već svi dobro znaju, a čini se da je taj pomalo hipijevski trend iz starina osvojio još neke celebrity poduzetnice.

Na svojoj su posljednjoj reviji brenda "The Row" blizanke Olsen publici dijelile kristale koji bi im trebali donijeti sreću, a 'kamenčići' nabijeni pozitivnim vibrama imaju posebno mjesto i u srcu Victorije Beckham.

Britanska dizajnerica za američko izdanje časopisa "Elle" otkrila je da je u svojoj posljednjoj kolekciji predstavila iznenađenje koje nisu svi primijetili, a na koje je posebno ponosna.

Victoria je uz svoju posljednju minimalističku modnu kolekciju dizajnirala i poseban nakit, lančiće s jednim, tri ili šest kristala, koji se mogu nositi na više načina.

Press foto

"Lančiće s kristalima objesili smo o hlače u koje smo ušili i posebne skrivene džepove, kako bi kristali uvijek mogli biti uz vas", objasnila je Victoria.

Pred-jesenska kolekcija za 2018., obogaćena 'mističnim nakitom' odnedavno se može nabaviti u njezinom butiku i online dućanu, a kristali se mogu nositi potajice, u skrivenim džepovima ili poput nakita, uz haljinu ili pulover.

Press foto

Victoria vjeruje kako joj kristali pomažu da se okruži pozitivnom energijom pa u torbici uvijek nosi barem nekoliko komada te se nikad ne odvaja od svog prvog kristala, crnog opsidijana.

Nema 'gurua za kristale', poput mnogih slavnih kolegica već informacije nabavlja iz raznih izvora, što od stručnjaka, što iz knjiga, što putem interneta.

Getty

O kristalima su je podučili i brojni prijatelji, a sada, nakon kreiranja 'spiritualne kolekcije' sretna je što može pomoći klijentima da upoznaju taj svijet.

Kad je birala kristale za ogrlicu, Victoria je razmišljala o ženi kojoj je namijenila kolekciju. Snažnoj i uspješnoj, kojoj kristali mogu pomoći u navigaciji poslovnog i privatnog života.

"Kao i do sad, želim da se moje klijentice osjećaju samopouzdano i sigurno pa mislim da je dodavanje kristala zgodan način da osiguram upravo to", izjavila je.

Linker
14. travanj 2024 18:53