Profimedia, AKM-GSI
Što joj se događa?

Victoria Beckham već četvrti dan nosi gotovo identičnu kombinaciju

Britanska dizajnerica poznata je po besprijekornom stilu. No, za razliku od ostalih modnih insajderica koje na njujorškom Tjednu mode dnevno promijene i po nekoliko outfita, supruga Davida Beckhama ne skida se iz jednog.

Bivša spajsica ima modu u malom prstu, a čini se da je pronašla outfit iz kojeg ne želi izaći. Bijela majica i udobne hlače ono je što Victoria Beckham (42) nosi već danima kako bi posjećivala događanja koja se odvijaju povodom Tjedna mode u New Yorku, a i pripremila sve za reviju svoje kolekcije za proljeće/ljeto 2018. Atipično ležeran outfit za dizajnericu toliko joj se svidio da ga je s malim izmjenama isfurala čak četiri puta, a još je nevjerojatnija činjenica da umjesto omiljenih štikli ne izlazi iz ravnih sandala s remenčićima.

New York, NY  - Victoria Beckham leaves her hotel in NYC.

Pictured: Victoria Beckham

BACKGRID UK 9 SEPTEMBER 2017 

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 348829918, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

, New York, NY - 9/8/17-Jessica Alba and Victoria Beckham Leave their Hotels During NYFW

-PICTURED: Victoria Beckham
-, Image: 348712004, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Odlično ju je uskladila sa širokim hlačama

Prvi odabir bile su hlače niskog struka nalik dimijama, koje je idući dan zamijenila s voluminoznim hlačama s faldama koje podsjećaju na suknju. Nosila je udobne "isusovke" koje su se nazirale ispod zanimljivih hlača, a treći izbor bile su traper trapezice visokog struka iz njezine linije Victoria by Victoria Beckham, čija je cijena oko 300 funti.

, New York, NY - 9/7/17-Victoria Beckham Sporting a Retro Denim Look
-PICTURED: Victoria Beckham
-, Image: 348596160, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
U New Yorku ju je nosila u kombinaciji s trapericama

Sva četiri dana nije se skidala iz predimenzioniranog bijelog t-shirta, a za izlazak pred publiku poslije predstavljanja nove kolekcije ipak je, nakratko, odabrala špic štikle - isfurala ih je uz traperice ravnog kroja.

Udobnost ispred mode veliki je zaokret u stilu Britanke koja je pokazala kako i najjednostavniji outfit, od samo tri komada, može biti elegantan i šik. Iako je svojedobro izjavila da "ne može razmišljati u ravnim cipelama", dizajnerica radi punom parom, a nedavno je napravila izlet i u beauty svijet predstavivši drugu kolekciju make-upa u suradnji s američkom kozmetičkom kućom Estée Lauder.

Linker
19. travanj 2024 07:35