Male stilske tajne

Viralni trik koji je osvojio internet! Evo kako najjednostavnije nositi grudnjak ispod haljine ili topa s otvorenim leđima

Ako volite nositi otvorene majice i haljine, a ne želite opterećivati grudi sa samoljepljivim trakama, postoji rješenje da ispod takvog modela odjeće ipak uspijete ‘sakriti‘ grudnjak.

Svaka ljetna sezona u znaku je laganije odjeće u koju jedva čekamo uskočiti nakon teške i duge zime i konstantne hladnoće i padalina, kada smo nosili jakne, kapute i čizme.

No, ono što ženama ljeti nimalo ne olakšava jest činjenica da je još uvijek društveno neprihvatljivo ne nositi grudnjak, pogotovo na posao i po gradu (na moru je druga priča), a žene s većim grudima posebno pate tijekom ljetnih vrućina.

Zbog grudnjaka se mnogo žena odriče nošenja komada s otvorenim leđima jer njegova prečka kvari opći dojam. Ipak, i za to postoji rješenje i to u obliku viralnog trika na društvenim mrežama.

Čitajte i: Neki ih vole, neki mrze: Omražene sandale iz devedesetih ponovno žele zavladati, hoćemo li im dopustiti?

Na TikToku je osvanuo video u kojem je jedna djevojka pokazala kako nositi grudnjak na top s otvorenim leđima. Video je vrlo brzo podijeljen i na drugim društvenim mrežama, što ne čudi jer je riječ o zaista odličnoj fori.

Za ovo će vam trebati grudnjak koji ima odvojive naramenice. Sve što trebate napraviti jest otkopčati naramenice sa stražnje strane (prečke) grudnjaka, prebaciti ih preko ramena i zavezati na prednjem dijelu, ispod grudi. I to je to!

Grudnjak će zakopčan na ovakav način jednako dobro davati potporu grudima, a središnja prečka i naramenice neće provirivati ispod rubova haljine ili topa.

Linker
29. ožujak 2024 08:14