Instagram
obavezna u ormarima

Zara ima novi hit komad bez kojeg nećemo ni pomišljati na jesen

S novom modnom sezonom stigao je i novi kultni komad high street brenda Zara koji već svi žele: haljina s uzorkom vintage svilenih šalova.

Komad koji sve trendseterice žele iz nove kolekcije popularnog brenda izgleda kao da je od svile, iako je 100 posto poliester, i djeluje vrlo vintage, a za njega treba izdvojiti 399,90 kn. Među prvima ga je odjenula blogerica Blair Eadie i pokazala kako haljinu s upečatljivim uzorkom, koja se veže u pojasu, uskladiti sa jednako "šarenom" maramom.

Ove jeseni upravo će uzorak sa svilenih šalova kakvi su dominirali osamdesetih godina prošlog stoljeća, čiji su predvodnici bile modne kuće Versace i Hermès, biti pravi hit, a njegov povratak najavili su brojni luskuzni brendovi kao što su Richard Quinn, Toga i Salvatore Ferragamo.

Iako je haljina iz Zare na dobrom putu da postane još jedan od njihovih kultnih komada, u svojoj novoj kolekciji imaju i plisirane suknje, košulje i bodyje sa sličnim uzorkom, a sigurno će još brojni modeli upečatljivog printa stići u high street trgovine. Dok čekamo nove komade, pogledajte kako trendseterice nose novi it odjevni predmet iz Zare.

Zara, 399,90 kn

Linker
18. travanj 2024 10:02