Bezvremenska i elegantna

Zara je izbacila novu kolekciju za trudnice i mame: Zaljubit ćete se u ovih 19 trendi komada

Jedan od naših omiljenih 'high street' brendova lansirao je kolekciju u kojoj će svaka trudnica i mlada majka pronaći nešto za sebe.

Jedan od naših omiljenih 'high street' brendova lansirao je kolekciju u kojoj će svaka trudnica i mlada majka pronaći nešto za sebe.

Trudnice i novopečene majke prije nisu imale mnogo izbora pri odabiru odjeće, ali to se u moderno doba promijenilo i to s popularizacijom oversize komada. U fokus su došle široke haljine, košulje, tunike pa i kaputi većih, muških krojeva u koje trudnički trbuščići stanu bez problema. Zato se veselimo svaki put kada neki brend s pristupačnim cijenama lansira kolekciju za mame, a najnovija Zara kolekcija prepuna je bezvremenskih komada koje trudnice mogu nositi na posao, ali i u slobodno vrijeme.

Zara košulja-haljina na vezanje, 549,90 kuna

Kolekcijom dominiraju kaputi jednostavnih linija koji će trudnicama biti iznimno ugodni za nošenje. Uz njih dobro će se uklopiti široke, lepršave tunike ukrašene vezicama, rastezljive suknje, oversize košulje koje slobodno padaju uz tijelo i mekani kardigani koji će biti odličan dodatak na košulju, traperice ili suknju.

Boje koje prevladavaju u kolekciji su većinom neutralne, s ponekim zanimljivim komadom u boji trave, s cvjetnim uzorkom ili od umjetne kože. Izabrali smo čak 19 komada iz kolekcije koji će se lako uklopiti u vaš postojeći stil, neće vas stezati, a opet ćete biti u trendu.

Linker
11. svibanj 2024 06:59