Ana Gurica i Ivo Perkušić
 Saša Burić / Hanza Media
NEOBIČNE I RAVNE

Od svih upadljivih komada, Ana Gruica Uglešić pozornost je pomela cipelama

Splitski glumački kolege Ana Gruica Uglešić i Ivo Perkušić u dobrom su raspoloženju premijerno došli pogledati komediju 'Umišljeni bolesnik' održanu u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu. Ana je pozornost plijenila modnim iskorakom, a najviše - cipelama.

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić (36) i glumac Ivo Perkušić (34), koji je lani u studenom izabran za novog ravnatelja splitskog Gradskog kazališta mladih, pozirali su rame uz rame uoči početka premijere predstave 'Umišljeni bolesnik', a Ana se i ovaj put istaknula elegancijom.

Da su i splitske proljetne večeri još uvijek vrlo prohladne, osobito govori njezina glamurozna krznena jaknica koju je kombinirala uz dugu crnu haljinu prozirne teksture pri dnu. Uz sve odlične modne komade stajlinga pozornost su osobito privlačile cipele: ravne, na vezanje, s dodatkom krzna koje je jamčilo zapaženo pojavljivanje ove uvijek pomno dotjerane dame. Anu često možemo vidjeti u tenisicama, jer je gorljiva sportašica, a kad izlazi često bira štikle. No, ovaj put su eleganciju jamčile i ove ravne 'ljepotice' koje koštaju 95 eura. 'Naručila sam ih preko Interneta, nose potpis Anniel', otkrila nam je glumica.

Anniel

Gruica Uglešić ponovila je i torbicu sa skupocjenim potpisom Balenciaga, a osobito je pazila na modne dodatke - vrlo glamurozne naušnice te sat uz koji je na zapešću nosila i dvije crne narukvice.

Ana najčešće izlazi u društvu supruga Borana Uglešića (43), za kojeg se udala u kolovozu prošle godine, no ovaj put njega nije bilo na vidiku.

'Ovaj put izašla sam solo, Boran je čuvao Marata Ivana', povjerila nam je Ana koja je sina dobila u prošlom braku, onom sa zagrebačkim piscem Hrvojem Šalkovićem.

Split, 130419.
HNK Split.
Premijera komedije Umisljeni bolesnik.
Publika uzali u gledaliste.
Na fotografiji: Ana Gruica i Ivo Perkusic.
Foto: Sasa Buric / CROPIX
Saša Burić / Hanza Media
Ana Gurica i Ivo Perkušić

Linker
14. travanj 2024 14:54