Profimedia, Xposurephotos
Tulum na francuski način

Savjeti za dobru zabavu chic Parižanki koje svi možemo usvojiti

Zabave se ne planiraju, a svilena košulja i hlače bolji su izbor od uštogljene haljine

Za njihovim stilom luduje cijeli svijet, i to ne samo kada je o modi riječ.

Chic Parižanke plešu na žici između nonšalantnog stila i savršene elegancije, a u životu uživaju punim plućima i pritom ostaju vitke i zanosne.

Njihov odnos prema zabavama također je osvježavajuć, a za Marie Claire, odlično ga je opisala manekenka, influencerica i dizajnerica koja stoji iza popularnog brenda Rouje, Jeanne Damas.

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE ** Various, UNITED KINGDOM  - *BACKGRID DOES NOT CLAIM ANY COPYRIGHT OR LICENSE IN THE ATTACHED MATERIAL. ANY DOWNLOADING FEES CHARGED BY BACKGRID ARE FOR BACKGRID'S SERVICES ONLY, AND DO NOT, NOR ARE THEY INTENDED TO, CONVEY TO THE USER ANY COPYRIGHT OR LICENSE IN THE MATERIAL. BY PUBLISHING THIS MATERIAL , THE USER EXPRESSLY AGREES TO INDEMNIFY AND TO HOLD BACKGRID HARMLESS FROM ANY CLAIMS, DEMANDS, OR CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR CONNECTED IN ANY WAY WITH USER'S PUBLICATION OF THE MATERIAL* UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

Pictured: Jeanne Damas

BACKGRID UK 14 OCTOBER 2017 

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 353061134, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Stil bez puno razmišljanja

"Kad su vjenčanja ili božićne zabave u pitanju, Francuskinje ne pretjeruju s odjećom", objašnjava Jeanne. Parižanke se vode filozofijom 'manje je više' pa oblače svilenu bluzu i hlače, dok svi ostali nose haljine i svečane frizure. "Mit o Francuskinjama krije se iza savršene nesavršenosti, i zato su tako šarmantne".

Prava vibra

"Izlasci se ne planiraju, i ne volimo baš odlazak u klubove", govori Jeanne. Parižanke obožavaju spontane večere na kojima se satima priča, uživa u vinu, a zatim pleše do zore.

Savršena hrana

I kad je hrana u pitanju, ne postoje pravila. Važno je da je sve fino. Tako se na stolu mogu naći piletina, kamenice, riba...

Božić i Nova godina

"Za božićnu zabavu obući ću top na preklop, traperice i štikle, ali Nova godina je nešto drugo. Obožavam šljokice, ali ne uzimam ih ozbiljno. Nosit ću ih uz puno nakita, za pravi disco look. Ili baršunasti kombinezon sa čizmama".

Pravi ljudi

Parižani se vole zabavljati pa su svi pozvani na zabave - što je više zabavnih i veselih ljudi, to bolje.

Šminka koja osvaja

"Kad je šminka u pitanju, pravilo uvijek glasi 'manje je bolje. Bez pudera, možda samo malo crvenog ruža i tuša na očima...".

Linker
18. travanj 2024 15:25