Hande Erçel

 SHOOTPIX/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
Glamurozno izdanje

Kakav look! Zvijezda popularne turske serije i bivša missica plijenila pažnju u Cannesu

Poznata glumica Hande Erçel na Filmskom je festivalu u Cannesu oduševila modnim izdanjem.

Poznata glumica Hande Erçel na Filmskom je festivalu u Cannesu oduševila modnim izdanjem.

Od 14. pa sve do 25. svibnja, Filmski festival u Cannesu još će jednom biti omiljena destinacija za sve strastvene ljubitelje filma. No osim brojnim projekcijama dugoiščekivanih filmova iz cijelog svijeta, ovaj nam događaj na francuskoj rivijeri iz godine u godinu također donosi i mnoga odlična modna izdanja s crvenog tepiha. Tako smo na ovogodišnjem, ujedno 77. izdanju po redu, već imali prilike svjedočiti spektakularnim izdanjima diva poput Helene Christensen, Eve Green i Naomi Campbell, a najnoviji stylish look koji nas je oduševio na prvi pogled bio je onaj slavne turske glumice Hande Erçel.

Ova 30-godišnja talentirana glumica koja se proslavila u seriji "Miriše na ljubav" crvenim je tepihom prošetala u glamuroznoj crvenoj haljini modne kuće Balmain kojom je zasluženo plijenila poglede okupljenih.

image

Hande Erçel privlačila je poglede Balmain kreacijom

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK

Njezina efektna kreacija imala je otkrivena ramena i voluminoznu suknju, a elegantni styling Erçel je dodatno upotpunila parom lakiranih crvenih špic salonki na petu, dijamantnim nakitom talijanskog brenda Pomellato te minimalističkim make-upom kako ne bi odvlačio pozornost s glamurozne haljine.

image

Turska glumica look je upotpunila špic salonkama na petu i dijamantnim nakitom

CHRISTOPHE SIMON AFP

S obzirom na to da je karijeru zapravo započela kao model osvojivši titulu Miss Turske 2012., njezin nepogrješiv smisao za modu nimalo ne iznenađuje. Erçel je još u ranim 20-ima nosila brojne modne revije, a danas je zaštitno lice poznatih brendova. Njezina pojava na modnim pistama ujedno joj je otvorila vrata zabavne industrije pa je danas jedna od najtraženijih glumica u Turskoj.

Linker
18. srpanj 2024 07:22