NEJA MARKIČEVIĆ/ CROPIX
OBOŽAVA DODATKE

Zavirili smo u ormar zagrebačke dizajnerice, otkrila nam je bez kojeg komada ne može

Marina Matić, vlasnica brenda Larie, izdvojila nam je nekoliko omiljenih odjevnih predmeta među kojima su se našli i klasici poput sakoa francuskih brendova Givenchy i Dior.

Marina Matić, vlasnica brenda Larie, izdvojila nam je nekoliko omiljenih odjevnih predmeta među kojima su se našli i klasici poput sakoa francuskih brendova Givenchy i Dior.

Ormar modne dizajnerice Marine Matić prava je riznica bezvremenskih komada koje nosi iz sezone u sezonu. Najviše mjesta u ormaru zauzimaju oversized sakoi njezina brenda Larie od kojih se mnogi mogu nositi i kao haljine, a kao najbolji recept za dobar stil savjetuje osnovne komade kombinirati sa zanimljivim detaljima.

"Najviše volim basic sakoe i neboje poput sive, crne, bijele i bež koje onda podignem s čipkom, perlicama, perjem ili šljokastim detaljima. Naizgled su svi ti sakoi obični, no zapravo se svi mogu nositi od jutra do večeri, što je vrlo važno jer živimo užurbanim životom pa se ponekad ne stignemo preodjenuti", objašnjava zagrebačka dizajnerica.

image
NEJA MARKIČEVIĆ/ CROPIX

Najdraži komadi u ormaru su joj dva sakoa, jedan Givenchy na prugice i Dior boje pijeska. "Vadim ih iz ormara svako proljeće i jesen već godinama", kaže Marina i zato joj nije žao izdvojiti više za takve komade. Marinu ćete rijetko vidjeti u šarenom, u cvjetnim haljinama ili u prugicama, ali zato je velika ljubiteljica hlača. Najviše voli nositi dobar jeans, kožne hlače i hlače od odijela.

image

Najdraži komad u ormaru joj je Givenchy sako na pruge kojem posebnost daju nedovršeni detalji na rubovima

NEJA MARKIČEVIĆ/ CROPIX

"Sve hlače koje nosim jednostavno se mogu kombinirati na sakoe. Najvažnije je imati par dobrih komada koje onda možete nositi na puno načina", govori Marina koja, uz luksuzne brendove - među kojima su Saint Laurent, The Attico i Anine Bing - voli i one high street pa nerijetko kupuje i u Zari i H&M-u, a s vremena na vrijeme voli se počastiti luksuznim cipelama ili torbom.

"Najviše volim kad su cipele udobne i kada se lako kombiniraju poput bijelih i crnih YSL salonki kao i Adidas samba tenisica. Iako ih ima cijeli grad volim ih nositi jer su must-have sezone", zaključuje Marina.

Linker
19. srpanj 2024 12:57