uterque.com
Savršena ljetna obuća

15 modela špagerica koje svi žele imati

Jednostavne i chic privlačne su modnim klasičarkama, dok one s mašnama i zanimljivim uzorcima biraju dame koje žele da njihova stopala budu u centru pažnje.

Udobna ljetna obuća čiji džon krasi ispletena špaga ovog ljeta doživjela je potpuni makeover. Iako je gornjište špagerica najčešće izrađeno od platna, u posljednje vrijeme može se pronaći sve više modela od glatke kože i satena koji se mogu nositi i u svečanijim prigodama. Pariška it-djevojka, model i vlasnica brenda Rouje Jeanne Damas, čiji je stil inspiracija svima koji žele kopirati francuski chic, istaknula je kako su upravo špagerice "točka na i" njenog idealnog stajlinga. Pri tome, vjerna je klasičnom modelu sa zatvorenim prstima, malom platformom i srednje visokom punom petom.

19 April 2016

Jeanne Damas seen in this celebrity Instagram picture!, Image: 282142295, License: Rights-managed, Restrictions: **UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE  +44 208 344 2007***Xposure Photos does not claim any Copyright or License in the attached material**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos


Uz ravne i špagerice s visokom petom, ove sezone nose se i efektne flatformice, i to one koje nalikuju balerinkama. Remenje špagerica otvorenih prstiju ukrašeno je metalnim detaljima ili šljokicama, dok se zatvoreniji modeli ističu jarkom bojom ili metalik odsjajem. Poželjan detalj su i vrpce koje se vežu oko gležnja. U nastavku možete pogledati 15 zanimljivih modela.

Stella McCartney



Soludos


Miu Miu



Mishka


Michael Kors


Mango


Castaner


Dolce & Gabbana


Bershka


Top Shop


Uterque


Valentino

Zara


Zara


Linker
19. travanj 2024 21:12