MODELI ZA PARTYJE

25 modela otkačenih cipela za sezonu božićnih partyja

Adventsko vrijeme donosi brojne svečana događanja i partyje koji zahtijevaju jednako svečane slavljeničke kombinacije za koje treba dobro pripremiti ormar.

Večernje kombinacije za blagdansku sezonu s kojima ne možete pogriješiti sastoje se od nečeg crnog, nečeg svjetlucavog i nekog zanimljivog detalja, a sve to možete pronaći i u mnogima najdražem modnom dodatku - cipelama.

S obzirom na to da su šljokice za slavljeničko razdoblje obavezne bez problema ćete naći šljokičaste modele i to u svim bojama i oblicima. Osim toga, metalik dominira ovom modnom sezonom pa se ne morate brinuti ako ste u potrazi za nečim srebrnim ili zlatnim, a pravi hit su i baršunasti modeli. Naravno, najbožićnija boja od svih - crvena - podignut će svaki styling, dok će modeli s neobičnim petama biti upečatljiv detalj koji će privlačiti znatiželjne poglede. Bogatu ponudu za ovu blagdansku sezonu imaju high end i high street brendovi, a mi smo, da vam olakšamo potragu, odabrali 25 modela idealnih za božićne partyje i doček Nove godine. Uživajte u galeriji!

Linker
20. rujan 2021 23:30