Bershka
Odabrale milenijalke

Bisere više ne nose samo otmjene dame, ove jeseni obožavaju ih sve trendseterice!

Ako ste mislili da se biseri i njihove imitacije nose samo oko vrata ili zgloba - varate se! Modni dizajneri svoje kreacije ukrašavaju sitnim perlicama, dok se u ponudi high street dućana mogu pronaći traperice i modni dodaci optočeni biserima.

Na drugačije su načine modni dizajneri kuća Chanel, Miu Miu, Gucci, Burberry i Ermanno Scervino ove sezone koristili bisere. Ne, oni nisu krasili samo vratove i zglobove manekenke već su bili ušiveni na haljine od tila, kostime od tvida, torbe... "Ženi su potrebne nizovi i nizovi bisera" izjavila je legendarna dizajnerica Coco Chanel, a dragocjene se "loptice" ove jeseni zaista mogu nositi od glave do pete.

Ermanno Scervino fall-winter 2017-2018 womenswear fashion show in Milano, Italy - 25/2/2017//Z-PIXEL-FORMULA_M_047/Credit:PIXELFORMULA/SIPA/1702252227, Image: 322428798, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Sipa Press
Profimedia, TEMP Sipa Press
Revija Ermanno Scervino za jesen/zimu 2017/2018

XXL ili one najsitnije perle niču i na najmanje očekivanim mjestima, poput blok potpetica čizama, a damski štih daju i robusnim čizmama s remenčićima. Trend sa svjetskih modnih pista ubrzo su preuzeli high street dućani, a imitacije bisera pojavile su se i na kapama, trapericama, čarapama i rukavicama. Najednom su komadi s biserima postali kul i obožavani među milenijalkama, a ne nešto što otmjene dame izvlače iz sefova prije za posjet kazalištu. Podjednako ih vole rokerice koje će svojih "opakim" kožnatim komadima dati dozu nježnosti, dok će romantičarke razveseliti okićeni komadi od brokata, baršuna i vune. U galeriji pogledajte komade ukrašene biserima i njihovim imitacijama kojima zasigurno nećete moći odoljeti.

Linker
19. travanj 2024 22:42