Getty

Boja luksuza i moći: Obnovite garderobu ljubičastim komadima koji će mamiti uzdahe

Zaronite u carstvo boje koja vas nikad neće iznevjeriti jer pristaje baš svima, a uvijek izgleda glamurozno i ženstveno.

Ljubičasta boja povezuje se s luksuzom, moći, ambicijom, dostojanstvom i mudrosti, a stručnjaci kažu da je jedna od rijetkih koja u isto vrijeme smiruje i daje energiju.

Ta zanosna ženstvena boja jedan je od tihih trendova aktualne sezone pa je idealna za sve koji se žele odijevati originalno i biti svoji, a opet u toku s vremenom.

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 27:  Caroline Daur wears a purple dress and sunglasses, outside Chloe, during Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2019, on September 27, 2018 in Paris, France.  (Photo by Edward Berthelot/Getty Images)
Getty Images

Plavuše, brinete, crvenokose i crnke sve od reda mogu uživati u čarima prekrasne ljubičaste, važno je samo pronaći nijanse koje će laskati boji tena i pristajati uz već postojeći modni izričaj.

Tamnoljubičasta boja i boja patlidžana idealne su za klasičarke i modno sramežljive žene, lila i lavanda savršene su za romantične duše, a vibrantna, žarka ljubičasta boja odličan je izbor za trendi cure koje se ne boje pažnje.

Od laka za nokte do odvažnih čizmica, ovo su naši favoriti!

Čupava ljubičasta vesta, Zara, 399,90 kuna

Zara

Ljubičasta narukvica, Mango outlet, 49,90 kuna

Mango outlet

Ljubičaste salonke, Zara, 179,90 kuna

Zara

Okrugla lila torba, Zara, 299,90 kuna

Zara

Ljubičasta puff jakna, Pull&Bear,

Pull&Bear

Ljubičaste čizme, Mango outlet, 399,90 kuna

Mango outlet

Ljubičasti lak za nokte YSL, Douglas, 205 kuna

Douglas

Ljubičasti pulover s okruglim izrezom, Pull&Bear, 79,90 kuna

Pull&Bear

Ljubičasti kombinezon, Mango, 349, 90 kuna

Mango

Linker
23. travanj 2024 10:05