chanel nova kolekcija

 CHANEL
Nadahnuta morem

Chanel predstavio Cruise ljetnu kolekciju, izdvojili smo komade koji su nas posebno osvojili

Kreativna direktorica brenda Virginie Viard, kao što je i sama naglasila, inspirirala se svakodnevnim životom i pokretom, a misao vodilja bilo joj je ljeto koje samo što nije stiglo.

Kreativna direktorica brenda Virginie Viard, kao što je i sama naglasila, inspirirala se svakodnevnim životom i pokretom, a misao vodilja bilo joj je ljeto koje samo što nije stiglo.

Chanel je izbacio novu The Cruise kolekciju za 2024/25, a novi komadi pred znatiželjnom su publikom predstavljeni u glavnom gradu francuske Provanse - Marseilleu. Kreativna direktorica Virginie Viard, kao što je nakon predstavljene revije i naglasila, za ovogodišnju kolekciju inspirirala se svakodnevnim životom i pokretom, a misao vodilja bilo joj je ljeto koje samo što nije stiglo. To je itekako bilo vidljivo u detaljima koji su se na odjeći očitavali u obliku riba, ribarskih mreža i školjki, dok je od materijala uvjerljivo prevladavao, kao što je to zapravo i bilo za očekivati od Chanela, tvid. Look koji je otvorio samu Cruise reviju bilo je upravo odijelo od tvida zelene boje, a u kolekciji smo također imali prilike vidjeti kupaće kostime te lagane, lepršave haljine koje su jedan od must have komada svakog ljeta.

image
CHANEL

Iako su reakcije na Chanelovu novu kolekciju podijeljene, mi smo odlučili izdvojiti nekoliko komada koji su nam se posebno svidjeli te koje bismo vrlo rado i sami nosili. S obzirom na to da su mini suknje ove sezone jedan od neizostavnih komada u našoj garderobi, nimalo ne čudi kako su je brojne luksuzne modne kuće uključile u svoje nove kolekcije. Jedan od njih je i sam Chanel čija Cruise kolekcija sadrži nekoliko kratkih modela, a mi smo ovog puta istaknuli suknju koja svojim dizajnom podsjeća na ribarsku mrežu, dakako, inspiriranu morem i ljetom.

image
CHANEL

Nijedno ljeto ne može proći bez kupaćih kostima, a ove su sezone ponovno veliki hit jednodijelni modeli. Upravo smo dva takva pronašli u novoj Chanelovoj kolekciji, a savršeni su za sve one koji u modi preferiraju minimalizam uz dašak bezvremenske elegancije. Kao vlastite favorite tako smo izdvojili crni kupaći kostim s imitacijom ribarske mreže te bijeli kostim s crvenim obrubom i velikom crnom mašnom, karakterističnom upravo za Chanelov stil.

image
CHANEL
image
CHANEL
Linker
03. svibanj 2024 19:02