REUTERS
FENDI

Crvene čizme iznad koljena u kojima ne možete proći nezapaženo

Nema sumnje da je crvena boja sezone - doduše, one jesenske. Njezinu dominaciju sada je potvrdio njemački dizajner Karl Lagerfeld koji ju je osim na odjevne komade preslikao i na čizme u kojima ne možete proći nezamijećeno.

Na Tjednu mode u Milanu slavni je dizajner predstavio novu kolekciju brenda Fendi za jesen/zimu 2017. godine. Za reviju je angažirao neke od trenutačno najtraženijih manekenki - Gigi i Bella Hadid, Kendall Jenner, Adwoa Aboah i Stella Maxwell prošetale su modnom pistom u elegantnim komadima dok je u pozadini svirala glazba Ennija Morriconea, skladatelja koji je radio na talijanskim filmovima poput "Cinema Paradiso" i "A Quiet Place in the Country", ali i na spaghetti westernima kao što je "The Good, The Bad and The Ugly".

IMAXtree

Kaputi, pletivo, krznene stole i prozirne haljine u upečatljivoj crvenoj, smeđoj ili boji devine dlake te s detaljima u kobalt i petrol plavoj, sivoj i tartan uzorku nisu uspjeli nadmašiti i potisnuti isticanje crvenih čizama - modela iznad koljena sa šiljastim vrhom i elastičnim dijelom zahvaljujući kojem prionu potpuno uz nogu.

IMAXtree

IMAXtree

Jedan tip čizama u dvije nijanse vatrene ukrao je svu pozornost na reviji, a odlično stoje u kombinaciji s hlačama, suknjama te osobito mini haljinama.

Linker
16. travanj 2024 01:22