šoping manija

Da se ne izgubite u sezonskim sniženjima, pronašli smo top 15 komada do 100 kuna

Svi oni komadi iz novih kolekcija koje smo gledali prije nekoliko mjeseci po punoj cijeni, sada se napokon mogu nabaviti po sniženim i povoljnijim cijenama. Sezonska sniženja krenula su u svim trgovinama što znači da je pravo vrijeme za nadopuniti ljetnu garderobu.

Sa sniženjima treba oprezno - SALE natpisi i cijene koje padaju za 30, 50 ili 70 posto mame nas sa svih strana pa se često uhvatimo s punim vrećicama odjeće koja nam zapravo i nije trebala i na kraju potrošimo još više, umjesto da smo uštedjeli.

Prije sezonskog šopinga se zato najbolje organizirati i razmisliti što nam je zaista potrebno, a bez čega bismo se mogli proći - tri iste majice u različitim bojama nisu uvijek najpotrebnija investicija. Impulzivnu kupnju ostavite po strani i nabavite komade koje se isplati uzeti i koji neće stajati zabačeni u ormaru. Odlične haljine, topovi i bluze, modni dodaci i hlače za novu ljetnu sezonu koje ćemo nositi i sljedeće godine dolaze po cijenama manjima od 100 kuna, a 15 najzanimljivijih iz velike ponude high street brendova smo izdvojili u galeriji.

Linker
19. travanj 2024 09:19