Fabletics / Planet / Profimedia
BUĐENJE OPTIMIZMA

Depresija ju prati cijeli život, no dok ostatak svijeta sad proživljava pakao, ona je nikad jača

Vedar duh američka pjevačica jača novim poslovnim projektima: priprema album, pokrenula je platformu za besplatno psihološko savjetovanje za sve pogođene pandemijom Covida-19 i osmislila je kolekciju sportske odjeće, čiji je dio od prodaje namijenjen borbi protiv koronavirusa.

Američka glazbenica i glumica Demi Lovato (27) ne besposličari u karanteni. Dok njene kolegice zabavljaju obožavatelje na Instagramu fotografijama na kojima se vidi kako kuhaju i obavljaju razne kućanske poslove, dobitnica brojnih glazbenih nagrada i Guinnessova rekorderka kao najmlađa sutkinja američkog natjecateljskog showa “The X Factor” priprema album koji je nedavno najavila singlom “I’m Ready”.

A osim što radi na novim pjesmama, pokrenula je i projekt “Mental Health Fund”, besplatno psihološko savjetovanje za sve pogođene pandemijom Covida-19.

Bivša zvijezda Disneyjeva televizijskog kanala zna, naime, iz prve ruke što znači osjećati se bespomoćno jer je, kao i mnoge druge dječje zvijezde, i sama nekoliko puta bila na odvikavanju od droge i alkohola.

- Želim ljudima pomoći i pokazati da nije sve tako crno - rekla je Demi, koja optimističnu poruku šalje i odjećom svijetlih boja te cvjetnog uzorka, a stresa se oslobađa treningom na boksačkoj vreći. Pjevačica je, naime, ljubiteljica borilačkih vještina, a svoj je hobi i unovčila: nedavno je kreirala kolekciju sportske opreme za brend Fabletics čiji je dio od prodaje namijenjen borbi protiv koronavirusa.

ČITAJTE I:

Bila je na rubu smrti, jedva se oporavila, a sada uživa u novoj ljubavi: 'Moram sama izboriti bitke'

Bit će zanimljivo: Demi Lovato vraća se na pozornicu godinu i pol nakon predoziranja

Demi Lovato objavila prvu fotografiju na kojoj nije retuširana i namjerno pokazala celulit

Godina liječenja iza Demi Lovato, na majici nosi poruku - sebi

Demi Lovato odgovara na napise: 'Prošla sam prejedanje i nejedenje, ali danas znam da sam više od svojih kilograma'

Linker
24. travanj 2024 00:29