AFP/Gloria edit

 AFP/GLORIA EDIT
Odvažna izdanja

Dominacija slip haljina: Emily Ratajkowski i Irina Shayk znaju kako nositi hit model sezone

Obje manekenke za pojavljivanje na The King‘s Trust gali u New Yorku odlučile su se upravo za taj statement komad koji je odličan odabir u gotovo svim prilikama.

Obje manekenke za pojavljivanje na The King‘s Trust gali u New Yorku odlučile su se upravo za taj statement komad koji je odličan odabir u gotovo svim prilikama.

Vjerujemo kako će se mnogi složiti s nama kada kažemo da je slip haljina bezvremenski statement komad koji je odlična baza dnevnih outfita, ali i onih glamuroznih večernjih. Karakteristične su po tome što prate liniju tijela i kao takve ih je moguće kombinirati na sve. Posljednjih su nekoliko mjeseci omiljen odabir za događanja na kojima želimo zablistati, a toga su očigledno svjesne manekenke Emily Ratajkowski i Irina Shayk. Naime, obje su se za pojavljivanje na The King‘s Trust gali u New Yorku odlučile upravo za spomenuti model haljine koji je jedan od najvećih modnih hitova ove sezone.

image

Emily Ratajkowski

THEO WARGO GETTY IMAGES VIA AFP

Ratajkowski je pažnju plijenila u krem senzualnoj Dolce & Gabbana slip haljini otvorenih leđa s dubokim dekolteom i šalom, a odvažni je look dodatno upotpunila visećim dijamantnim naušnicama.

image
KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

Za razliku od 32-godišnje američke manekenke koja se na crvenom tepihu pojavila u kreaciji na koju bi se rijetki usudili, Shayk se radije odlučila za klasičnu slip haljinu crne boje s tankim naramenicama koja je fluidno pratila linije njezina tijela, a look je upotpunila parom crnih Christian Louboutin sandala na petu, crnom torbicom, nanizanim narukvicama, efektnim pletenicama te dramatičnim make-upom.

image

Irina Shayk

THEO WARGO GETTY IMAGES VIA AFP

No one nisu jedine koje su za ovu posebnu priliku odabrale slip haljinu, isto je napravila i Kate Moss. Britanska manekenka odlučila se za senzualni model s dugačkim rukavima prljavo bijele boje, a kombinaciju je dodatno upotpunila crnom clutch torbicom te dijamantnom ogrlicom.

image

Kate Moss

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK

Da je uistinu riječ o modelu koji će biti must have komad u našoj garderobi ove sezone dokazuje i aktualna ponuda high street brendova. Oni u svojim novim kolekcijama imaju mnogo varijanti minimalističke slip haljine, a u nastavku smo izdvojili nekoliko naših favorita koji su nam se posebno svidjeli.

image

Zara zelena slip satenska midi haljina (29,95 eura)

ZARA
image

Zara crvena slip satinirana haljina negliže stila (29,95 eura)

ZARA
image

Zara slip haljina s ravnim izrezom i naramenicama s apliciranim perlicama (35,95 eura)

ZARA
image

Mango ružičasta satenska haljina s maksi cvijetom (350 eura)

MANGO
image

Mango bijela slip haljina s detaljem perja (139,99 eura)

MANGO
image

Mango crvena haljina bez naramenica srcolikog dekoltea (290 eura)

MANGO
Linker
06. svibanj 2024 09:41