Promo
TREND

Hrvatske glumice vole crvene štikle: Adut svake modne kombinacije

Styling Ane Maras Harmander i Judite Franković povezivao je jedan modni dodatak koji biraju samo odvažne žene - crvene štikle.

Styling Ane Maras Harmander i Judite Franković povezivao je jedan modni dodatak koji biraju samo odvažne žene - crvene štikle.

Iako su odabrale dva potpuno različita stylinga, naše glumice pronašle su zajednički nazivnik u upečatljivoj obući. Ležerna modna kombinacija Ane Maras Harmander imala je rokersko-romantični prizvuk zahvaljujući kožnatoj jakni s izvezenim cvijećem s kojim je uskladila elegnatne vatreno-crvene štikle.

Promo
Ana Maras Harmander

Istim "začinom" za ionako upečatljivu kombinaciju poslužila se i Judita Franković koja je crno-bijele pruge "razbila" s crvenim modnim detaljima. Osim cipela u boji ljubavi, crvenila se i elegantna torbica.

Visoke i crvene potpetice idealne su za večernje izlaske i za osmišljavanje kombinacija u posljednji tren jer će s njima i već viđena mala crna haljina izgledati odlično. Odabrali smo 5 modela s kojima ćete, baš kao i naše glumice, začiniti svaki styling!

Crvene salonke s vinilom Zara (299,90 kn)

Salonke Pas de Rouge, Karla (1790 kn)

Satenske cipele s otvorenom petom Uterqüe (850 kn)

Cipele s remenčićem oko gležnja H&M (24,99€)

Cipele Massimo Dutti (649 kn)

Linker
15. lipanj 2024 06:57