Profimedia, Mega Agency
U ljubavi cvjetaju ruže

I danas svi pričaju o 'goloj' haljini pjevačice za kojom se okretalo na crvenom tepihu

Trendu golih haljina priključila se pjevačica Dua Lipa (23) koja je za premijeru filma u Londonu odjenula haljinu koja više otkriva nego skriva.

Zaljubljena pjevačica pozirala je zajedno s dečkom Issacom Carweom (32). Par se pojavio u Londonu na premjeri filma 'Alita: Battle Angel' za koji je otpjevala soundtrack. Mlada pjevačica kosovskih korijena uživala je u društvu devet godina starijeg dečka i pokazala da im u vezi cvjetaju ruže.

Dua Lipa za ovaj se događaj odlučila na hrabro modno izdanje i odabrala haljinu koja je pokazala njezinu isklesanu figuru. U Armani Prive kreaciji čiji donji dio podsjeća na prozirne rešetke pokazala je noge i donje rublje. Haljina je predstavljena u kolekciji jesen/zima 2018.

'Alita: Battle Angel' world film premiere at the Odeon Leicester square in London, UK .
31 Jan 2019, Image: 411498350, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Kratki i zalizani bob je njezin zaštitni znak, a upravo je to jedna od frizura kojoj frizeri predviđaju popularnost u narednoj godini.

BGUK_1473751 - London, UNITED KINGDOM  - Dua Lipa and Isaac Carew attends the Alita: Battle Angel World Premiere at Odeon Leicester Square. London.

Pictured: Dua Lipa, Isaac Carew

BACKGRID UK 31 JANUARY 2019, Image: 411508523, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Par je hodao tri godine, nakon čega su 2017. godine prekinuli vezu. Pjevačica je utjehu potražila u zagrljaju pjevača Paula Kleina, no na kraju se ipak vratila Issacu koji je model i kuhar.

Linker
19. travanj 2024 06:42