OPET U MODI

Komad za svaku priliku: Prsluci ove sezone imaju veliki povratak na modnu scenu

Veliki comeback komada koji je žario i palio modnom scenom devedesetih prilika je da testirate njegovu stilsku svestranost.

S toplim temperaturama stigli su nam i novi trendovi, a posebno se istaknuo komad koji je prilično savršen za prijelazno razbolje iz zime u proljeće.Riječ je o prsluku koji se vratio na velika vrata. Vjerojatno ste već neko vrijeme vidjeli kako se pojavljuje na Instagram feedovima svih influencerica koje poznajete.

Veste prsluci ili pleteni prsluci kako ih također možete nazivati​, već su neko vrijeme na modnom radaru. Zapravo, popularni su otkako su ih luksuzne modne kuće, uključujući Pradu, Gucci i Dior, uključile još u svoje kolekcije zadnjih nekoliko godina. Od tada su se pojavljivali u raznim modelima, s velikim izrezima, zanimljivim uzorcima, različitih materijala.

Bez obzira volite li boemske prsluke, itekako možete pronaći savršene ljetne modele. Čak preporučamo da ih nosite samostalno kao gornji dio. U slučaju da vam treba malo više modne inspiracije, u nastavku smo izdvojili najzanimljivije komade, koji mogu biti i dio vaše garderobe. Zaboravite sve što ste mislili da znate o prslucima, novi modeli puno su moderniji i suvremeniji od prsluka koji je nosio vaš djed.

image

Romantičnu haljinu spojite s detaljima rock
stila i prslukom frajerice

TEMPERLEY LONDON
image

Pleteni prsluk, 549,00 kn

MASSIMO DUTTI
image

Prsluk od poliestera 299,90 kn

ZARA
image

Traper prsluk 159,90 kn

RESERVED
image

Prsluk od poliestera 199,90

PULL&BEAR
image

Slojevi lepršavih tkanina vole traper i slamu

DSQUARED2
image

Prsluk kakav su nosile naše bake kombinira se uz traper i šarene otkačene detalje

PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 03:50