PRIVATNA ARHIVA
GLORIJIN HIT SEZONE

Leonarda Lončar svoju platnenu torbu nosi u svim prilikama: ‘Od dućana do šetnje i igre s djecom u prirodi‘

Doris Pinčić, Ljupka Gojić Mikić, Helena Šopar Zadro, Nika Turković, Sanja Doležal. Ove poznate dame nose platnenu torbu Saše Šekoranje koja se može kupiti na svim kioscima uz limitirano izdanje Glorije. Svoju ponosno pokazuje i Leonarda Lončar.

Platnene torbe od recikliranog pamuka, koje odlično pristaju uz lepršave ljetne odjevne kombinacije, stilski pristaju u svim situacijama - za odlazak na plažu, u kupnju ili šetnju. A naše torbe - koje se uz Gloriju a prodaju po cijeni od 49 kuna do 30. lipnja - imaju posebnu vrijednost jer ih je oslikao zagrebački umjetnik, florist i dizajner interijera Saša Šekoranja.

Čitajte i: Samo uz limitirano izdanje nove Glorije: Neodoljive torbe Saše Šekoranje na prvu će vas osvojiti

Torbe su tri boje i s tri mediteranska motiva - s granom koralja, meduzom i morskom zvijezdom - a jednu od njih odabrala je Sašina dugogodišnja prijateljica i modna dizajnerica Leonarda Lončar (50).

image
Leonarda Lončar oduševila se platnenom torbom koju će nositi cijelo ljeto.
PRIVATNA ARHIVA

- Već godinama u svim ležernijim prilikama nosim lagane platnene torbe, ponajprije zato što su praktične, ali i zbog njihove eko-poruke: odabirom bilo kojeg proizvoda od recikliranog materijala podržavate napore za očuvanje planeta. Ovu crvenu Glorijinu torbu, koju je s posebnom pažnjom dizajnirao naš Saša, uvijek mogu imati uza sebe: stane u neku drugu torbu, čak i u džep, za slučaj da mi za bilo što zatreba i u nekim ‘svečanijim’ prilikama. Nosim je u dućan, na tržnicu, ali i u šetnje i igre s djecom u prirodi pa mi mnogo znači i to što je periva - kaže Leonarda, koja platnenu torbu ljeti najčešće kombinira uz haljine od trapera ili lana.

image
Saša Šekoranja u svojoj kući za odmor u blizini istarskog sela Sveti Lovreč, koja je njegovo omiljeno utočište i mjesto za druženje s prijateljima.
PRIVATNA ARHIVA
Linker
22. listopad 2021 04:30