Getty Images
svi ih žele

Ljetni hit: Chanel je s ova dva 'it' komada osvojio trendseterice

Luksuzna francuska modna kuća godinama je pri vrhu obožavanih brendova kod trendseterica diljem svijeta. Iako im ljetna moda nikada nije bila u fokusu, ove sezone čak dva njihova predmeta slove za 'it' komade ljeta.

Chanel se ove godine oslonio na jednostavnost i minimalizam, što su ljubiteljice mode odmah prigrlile. Jednostavno, a opet upečatljivo, ovoga ljeta jedan od najpopularnijih komada za plažu je kupaći kostim s potpisom Chanela, a u stopu ih prate također njihove ravne natikače.

Čini se da je tek prepoznatljivi znak Chanela dovoljan kako bi neki predmet dobio status 'it' komada. Jednodijelni kupaći kostim u kombinaciji crne i bijele boje s logom modne kuće hit je u modnom svijetu. Sportski model dolazi po cijeni od 960 eura, no to nije spriječilo fashionistice da si priskrbe jedan model, pa je rasprodan s web shopova. Bez dodatnih ukrasa, printova i dodataka, ovaj model nosi se za kupanje, no i za ostale kombinacije u ulozi bodija.

Baš kao i model kupaćeg kostima, natikače s niskom block petom osvojile su scenu, svojim minimalizmom. Popularnost PVC detalja nastavlja se natikačama od janjeće kože koje dolaze u crnoj, bež,crvenoj i tirkiznoj boji, a možete birati između modela s i bez Chanel loga. Za natkačama vrijednima 890 eura koje će se lako uklopiti u svaki stil pomamile su se modne blogerice koje ih spretno kombiniraju u različitim varijantama svojih ljetnih outfita.

PARIS, FRANCE - OCTOBER 02:  A model,bag detail, walks the runway during the Chanel show as part of the Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2019 on October 2, 2018 in Paris, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images
Chanel modna revia proljeće/ljeto 2019.

Chanel

Linker
20. travanj 2024 12:50