Srđan Vrančić / Hanza Media
TREND

Marijana Batinić i Andrea Andrassy: Elegantne u bijelom

Klasik na koji uvijek možete računati su elegantne bijele košulje, a da su idealne u svakoj kombinaciji i za svaku priliku pokazale su voditeljica Marijana Batinić i komičarka Andrea Andrassy.

U zagrebačkom kafiću Kava Tava predstavljena je nova BLONDME liniju proizvoda brenda Schwarzkopf na kojem su se okupile brojne poznate Hrvatice, a između Nevene Rendeli, Indire Levak i Mirele Priselac Remi posebno su se istaknule ambasadorice brenda Marijana Batinić i Andrea Andrassy u vrlo sličnim kombinacijama, odličnim za svakodnevne prilike.

Srđan Vrančić / Hanza Media

Traperice trapez kroja i "dekonstruirana" košulja styling je kojim se možete "provući" i na nekim službenim događanjima, ali i odličan odabir za poslovne prilike jer će bijeli komad sa zanimljivim detaljima "podići" svaku kombinaciju. Ipak, one s golim ramenima bolje je ostaviti za večernje prilike ili, pak, odlazak na Špicu, dok na zatvorenije modele možete računati u svakoj prilici. Jedna bijela košulja svakako bi se morala naći u vašem ormaru pa smo pronašli 12 komada iz high street brendova vrijednih pažnje.

Linker
19. travanj 2024 06:22