kupaći kostim

 THE ATTICO
Must have

MODNI KOMAD TJEDNA Kupaći kostim brenda The Attico jedan je od naših favorita za ljeto

Dolaskom visokih temperatura mnogi od nas kreću u potragu za savršenim kupaćim kostimom, a mi smo svoj pronašli u najnovijoj kolekciji poznatog talijanskog brenda.

Dolaskom visokih temperatura mnogi od nas kreću u potragu za savršenim kupaćim kostimom, a mi smo svoj pronašli u najnovijoj kolekciji poznatog talijanskog brenda.

Kupaći kostim neizostavan je modni komad za ljeto, a brojne luksuzne modne kuće i high street brendovi već su predstavili komade iz svojih najnovijih kolekcija. S obzirom na to da sezona godišnjih odmora i odlaska u južnije krajeve već polako počinje, idealno je vrijeme da krenemo u potragu za svojim najdražim modelom. Kao i sve godine, tako i ove svjedočimo povratku određenih modnih trendova kada je riječ o kupaćim kostimima. Sudeći prema kostimima koje viđamo u ponudama, ponovno vlada dominacija minimalističkih, dvodijelnih komada, a mi smo jedan takav pronašli u ponudi brenda The Attico.

Od bezvremenskih klasičnih kostima preko minimalističkih komada pa sve do modela s izraženim statement karakterom, ovaj talijanski brend u najnovijoj je kolekciji predstavio kupaće kostime u kojima zasigurno nećemo proći nezapaženo, bez obzira na to koji model odabrali. Bikini na vezanje koji je nama zapeo za oko zapravo je sasvim klasičnog i jednostavnog kroja, ali se ipak ističe efektnom kombinacijom čak tri različite boje - crnom, crvenom te bojom fuksije.

image

The Attico kupaći kostim (350 eura)

THE ATTICO

Kao što možemo zaključiti po novoj kolekciji, dizajnerice Gilda Ambrosio i Giorgia Tordini obožavateljicama nastavljaju nuditi ono čime su ih privukle još na samom početku - savršenom kombinacijom komada koje je moguće nositi u različitim prilikama, ali koje se ipak ističu svojim odvažnim dizajnom i prepoznatljivom eklektičnom estetikom. Ovaj kostim koji nas je osvojio na prvi pogled prodaje se po cijeni od 350 eura, a moguće ga je naručiti preko službene stranice brenda.

Linker
25. srpanj 2024 03:20