x17
što to nose?!

Napokon je svima jasno zašto se Kardashianka već danima ovako bizarno odijeva

Kim je nedavno u javnosti osvanula u prozirnoj haljini kakvu je u devedesetima nosila Kate Moss, no još je više iznenadila sportska odjeća iz koje se ona i Kylie ovih dana ne skidaju.

Kad je klan Kardashian/Jenner u pitanju rijetko nas što još može iznenaditi, bez obzira na to radi li se o modi ili crticama iz njihovih privatnih života.

Ipak, neobične kombinacije u kojima su se Kim i Kylie počele pojavljivati u javnosti prije nekoliko dana izazvale su čuđenje fanova, a neki su primijetili i da djevojke u uskim outfitima nalikuju superjunacima iz stripova.

x17

Reality zvijezde u više su navrata snimljene u uskoj odjeći poput tajica, pripijenih majica i biciklističkih hlačica koje ponosno nose uz čarape/gležnjače ili naborane visoke čizme, a paparazzi su Kim uspjeli 'uhvatiti' i u plavom od glave do pete.

37-godišnja zvijezda uz plave tajice, plavi top i plave čizme osvanula je s modrom kosom, no samo dan nakon toga, ponovno je imala crnu boju kose, što pokazuje da se radilo samo o kratkotrajnom eksperimentu.

x17

Drugom prilikom snimljena je u neonsko narančastim vrećastim hlačama i majici s kapuljačom, a isti se dan u javnosti pojavila u vrućim elastičnim hlačicama i visokim bijelim čizmama.

Odgovor na bizarne kombinacije djevojaka iz popularne obitelji napokon je stigao, a glasi ovako: vjerna supruga Kim odlučila je pomoći suprugu Kanyeu pri reklamiranju njegove nadolazeće modne kolekcije pa je za neobične komade odlučila napraviti kampanju s polusestrom te ih predstaviti javnosti na mudar način.

Poznato je da sestre Kardashian paparazzi pate u stopu pa je Kanye, na kakvom god glasu trenutno bio, već dobio veliku reklamu za još jednu kolekciju brenda Yeezy, u kojoj se ponovno oslanja na sportski glamur.

PREMIUM EXCLUSIVE Please contact X17 before any use of these exclusive photos - x17@x17agency.com


Kim Kardashian strikes a pose in a pair of sexy thigh high boots and figure hugging booty shorts for a photo shoot in Calabasas. June 11, 2018 
akra/X17online.com
akra/X17online.com

PREMIUM EXCLUSIVE Please contact X17 before any use of these exclusive photos - x17@x17agency.com


WOW! Kim Kardashian and Kylie Jenner are striking in  tight outfits in Calabasas June 11, 2018 X17online.com
akra/X17online.com

Prije nekoliko dana Kanye je izbacio još jedne tenisice u suradnji sa sportskim brendom Adidas, u modelu "Yeezy 500 Super Moon Yellow" do kojih nije tako lako doći. Tenisice se prodaju po cijeni od 200 dolara, a mnogi dućani organizirali su nagradne igre u kojima su izvlačili sretnike koji ih smiju kupiti i među prvima imati u svojoj kolekciji. Cijela obitelj Kardashian svoje je tenisice, naravno, dobila besplatno.

A post shared by HYPEBEAST (@hypebeast) on

Linker
20. travanj 2024 16:07