Konačno na tronu

Narančasta je nova ružičasta! Obožavaju je i slavne dame, inspirirajte se njihovim modnim izdanjima

Ako ste sve ovo vrijeme bježali od ove sunčane boje, više ne morate jer je zapravo vrlo jednostavna za nošenje, a to dokazuju neodoljivi outfiti poznatih glumica i pjevačica.

"Tko god je rekao da je narančasta nova ružičasta, ozbiljno je lud", rekla je Elle Woods, poznata plavuša iz filma "Plavuša s Harvarda". Iako smo se tada možda s njom mogli složiti, sada joj ta rečenica više ne drži vodu jer se narančasta boja vratila u punom sjaju.

Ipak je riječ o intenzivnoj boji koja nas podsjeća na bundeve i Halloween, pa ne čudi što nije omiljena među ljubiteljima mode. No, narančasta je predugo bila potisnuta od strane drugih boja i to potpuno neopravdano jer u trenu može osvježiti i najtmurniji dan!

Već smo mnogo puta istaknuli kako će ova godina biti godina živahnih boja i pritom mismo mislili samo na ružičastu, plavu, žutu i zelenu, već i na zanemarenu narančastu i sve njezine nijanse.

image

Rihanna

NORTH WOODS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Slavne dame već neko vrijeme pokazuju da ih je ova sunčana boja potpuno osvojila te je nose na razne događaje, ali i za poslovne obveze. Prva koja ju je isfurala ove godine bila je Rihanna kada se u noćnom izlasku pojavila u narančastom krznenom kaputu, a kombinirala ga je s hlačama maskirnog uzorka i cipelama optočenima kristalićima.

image

Lily Collins

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Odijela žarkih boja jedan su od najvećih hitova ove godine, a to je dokazala i glumica Lily Collins. Za poslovni sastanak odabrala je vibrantno odijelo u boji mrkve uz koje je odlično išla nježno-ružičasta torbica.

Čitajte i: Stigli su badići za ljeto 2022.: Ovih pet neodoljivih trendova vladat će plažama

image

Kim Kardashian

PEPA/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čak i Kim Kardashian nije odoljela narančastoj, no nešto prigušenijoj nijansi u boji poznatog začina za jela od bundeve - "pumpkin spice" koja je krasila njezino radničko odijelo u modernoj verziji.

image

Blake Lively

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Glumica Blake Lively nedavno je privlačila pažnju u fantastičnom narančastom izdanju. Kombinirala je nekoliko nijansi ove boje, čime je pokazala da se boje komada e ne moraju savršeno slagati da bi završni look funkcionirao.

image

Ashley Roberts

RBP MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Pjevačica Ashley Roberts voli eksperimentirati s bojama te joj odlično ide color-blocking tehnika. Narančasta haljina u spoju s Barbie pink torbicom i cipelama savršen je proljetni look.

image

Kaley Cuoco

BAUERGRIFFIN/INSTARIMAGES.COM/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Čak i ako vam ova boja nije u potpunosti "sjela", uvijek možete odabrati samo modne dodatke poput sunčanih naočala kakve nosi glumica Kaley Cuoco ili neke zanimljive torbice.

Linker
23. travanj 2024 11:28