Getty Images
NA CRVENOM TEPIHU

Ni ona joj nije odoljela: Heidi Klum nosi kimono haljinu rasprodanu u samo 45 minuta

Tri trendi komada njemačka manekenka spojila je u jednu modnu kombinaciju, a 'noseći' predmet bila je baršunasta haljina koja je prije nekoliko mjeseci rasprodana u samo 45 minuta.

Za premijeru novog showa "Luzia" Cirque du Soleila u Los Angelesu Heidi Klum odabrala je must have komade ove sezone: čizme iznad koljena, mrežaste čarape te haljinu na preklop u kimono stilu koja je još u kolovozu osvojila trendseterice. Naime, odjevni predmet modnog brenda Rixo ukrašen motivom tigra i cvijeća rasprodan je u samo 45 minuta otkako je kolekcija postala dostupna.

LOS ANGELES, CA - DECEMBER 12:  Heidi Klum attends Cirque du Soleil presents the Los Angeles premiere event of
Getty Images

Pomama za njihovom odjećom iznenadila je i njih, osobito jer nisu očekivali toliku popularnost. Od tada smo ga mogli vidjeti na brojnim modnim blogericama i modelima, a nije mu odoljela ni najpoznatija plus-size manekenka Ashley Graham.

247PAPS.TV / Splash News
Ashley Graham i Justin Ervin.

Haljine u stilu kimona sa zanimljivim detaljima bile su pun pogodak za londonski brend Rixo koji su Henrietta Rix i Orlagh McClosky pokrenuli prije 2 godine, a osim ove koju je odabrala Heidi Klum, trendseterice su birale i druge modele – dugačke komade na preklop koji se bez problema mogu kombinirati i s omiljenim trapericama.

Linker
25. travanj 2024 22:27