Dodatak s kojim nećete pogriješiti!

Nosi se decentan nakit: Ako volite motiv cvijeća, ovaj domaći brend će vas oduševiti

Svaka fashionistica dobro zna da malo što tako diže modnu kombinaciju kao nakit. A ako je k tome još riječ o nakitu oplemenjenom dragim kamenjem kao u našoj fotogaleriji, nema sumnje da ćete, ma kamo god se pojavili, zablistati poput prave zvijezde.

U strogom centru Zagreba, točnije u ulici Gajeva 4, otvorena je prodavaonica ekskluzivnog branda LEi jewelry. Iza ovog brenda ženstvenog naziva krije se jedinstveni elegantni i decentan nakit satkan od 18 karatnog zlata i s dragim kamenjem kao što su dijamanti, safiri, rubini te smaragdi.

image
MARINA RENDULIC

O kakvom je nakitu riječ, najbolje govori to što u suštini predstavlja cvjetni vijenac koji se poklanja u posebnim prilikama kada se želi slaviti mir, prijateljstvo, ljubav i blagostanje.

image
MARINA RENDULIC

K tome je poznato da je cvijet, koji se često pojavljuje kao motiv na ovom predivnom nakitu, umjetničko djelo prirode. Premda je u suštini krhak i nježan, svaki cvijet, jednom kada se razvije, odolijeva svim prilikama.

image
MARINA RENDULIC

Ogrlice i naušnice Lei jewelry obožavat će sve pripadnice ljepšeg spola, bez obzira na njihove godine i osobni stil jer su bezvremenske i nenametljive te se mogu nositi u svakoj prilici.

image

LEi nakit satkan je od 18 karatnog zlata i dragog kamenja kao što su dijamanti, safiri, rubini te smaragdi

MARINA RENDULIC

Prednost ovog nakita je i što se može nositi tijekom cijele godine. Štoviše, idealan je za podizanje "hladnih" zimskih kombinacija, ali i za mjesece pred nama, kada putenost ženske kože najviše dolazi do izražaja.

image
MARINA RENDULIC

I za kraj, moramo napomenuti kako sjaj i elegancija LEi nakita potvrđuju da se najljepše stvari ne kriju u velikim formatima, već u nježnim i profinjenim oblicima koji su kao stvoreni za naglašavanje vlastite individualnosti.

Zavirite u novootvorenu LEi jewelry trgovinu!

Linker
23. travanj 2024 21:05