Super Black Week

Od Max Mare do Furle: Pronašli smo najljepše modele okvira i sunčanih naočala koji su upravo na ludom popustu

Mnogi koriste popuste u studenom za predbožićne kupovine, jer, kao što ste i sami primijetili, nikada nisu bili veći! Iskoristite i vi ovaj tjedan kako biste se počastili novim okvirom, naočalama ili kontaktnim lećama po najpovoljnijoj cijeni, a kako bismo vam olakšali izbor, donosimo najatraktivnije modele, koje ćemo i sami isprobati...

Vrijeme je najpovoljnijih cijena, a uskoro se bliži i vrijeme darivanja, pa je možda ovo trenutak da počastite sebe ili dragu osobu darom kojemu će se posebno veseliti, jer će svijet oko sebe vidjeti u boljem i ljepšem svijetlu.

Vjerujemo kako će se mnogi složiti kako kupovinu novih dioptrijskih okvira, naočalnih leća i sunčanih naočala, za razliku od kontaktnih leća i otopina za njihovo čišćenje, nekako uvijek ostavljamo za "bolje dane". Pa ako ste i vi među njima, tada trebate znati kako su bolji dani upravo došli. Provjerili smo to u zagrebačkoj optici koja se vodi idejom kako su dobar ukus i kvaliteta pri izboru najvažniji. A kad tome pridodamo i aktualne popuste, tada znamo da činimo dobro za sve - svoje oči i zdravlje, ali i za svoj kućni budžet.

image

Iskoristite priliku i provjerite svoj vid potpuno besplatno.

SHUTTERSTOCK

Najljepše i najlakše blagdansko iskustvo s odličnom ponudom dioptrijskih okvira, sunčanih naočala i kontaktnih leća pruža Livision optika gdje, bez obzira na način plaćanja, možete besplatno provjeriti i dioptriju.

A kako biste bili u tijeku s najnovijim ponudama, možete preuzeti i besplatnu Livision aplikaciju kako biste među prvima saznali o ponudama najvećih popusta u godini i pripremiti se za Black WEEK avanturu koja donosi popuste na:

  • sve dioptrijske okvire -50%
  • sunčane naočale -50% - Yalea, Police, Furla, Carolina Herrera, Guess, Sting, i drugi*
  • naočalne leće -20%
  • kontaktne leće -25%
  • otopine i kapi -20%


Cijeli tjedan - od 22. do 27. studenog - iskoristite SUPER BLACK POPUSTE u Livision optikama!

Novost ove zagrebačke optike je i što se nije ograničila samo na jedan dan.


Black Friday postao je Black Week!

"Kako bismo svojim kupcima olakšali predbožićnu kupovinu, ove smo godine odlučili Black Friday pretvoriti u Black Week - što znači da velike popuste mogu iskoristiti cijeli tjedan! Također, kako bi naši klijenti svijet oko sebe vidjeli što jasnije i ljepše, mogu nas kontaktirati ili posjetiti bilo koju Livision optiku jer smo organizirali i besplatnu provjeru dioptrije svakim danom od 8:30 do 19:30 sati" istaknuli su u Livision optici.

Konačno, kako bismo vam olakšali kupovinu i vjerno predočili asortiman Livision optike, za vas smo izdvojili nekoliko modernih i atraktivnih modela za sve generacije.


Najbolje za kraj: Donosimo vam izbor najljepših trendi okvira koje bismo i sami nosili!

image

Furla naočale - 575,00 kn

PRESS
image

Furla naočale - 625,00 kn

PRESS
image

Hugo Boss naočale - 825,00 kn

PRESS
image

Kaleos naočale - 745,00 kn

PRESS
image

MaxMara naočale - 775,00 kn

PRESS
image

Police naočale - 595,00 kn

PRESS
image

Solano naočale - 475,00 kn

PRESS
image

VonBogen naočale - 590,00 kn

PRESS
image

Furla naočale - 675,00 kn

PRESS
image

Furla naočale - 695,00 kn

PRESS
image

Kaleos naočale - 945,00 kn

PRESS
image

Polaroid naočale - 245,00 kn

PRESS
image

Police naočale - 480,00 kn

PRESS
image

Police naočale - 645,00 kn

PRESS


Želite li doznati više informacija o aktualnim ponudama, možete to učiniti i putem društvenih mreža Facebook ili Instagram ili, pak, otići do najbliže Livision optike.

I ne manje važno za znati - skinite na svoj pametni telefon Livision aplikaciju dostupnu za Android i iOS uređaj, jer vas tamo čeka i posebno iznenađenje.

KUPI! UŠTEDI! VIDI!

Linker
24. travanj 2024 08:18