Aje
 Getty Images
taman za proljeće

Pokažite ramena: Ove bluze neće pokazati previše, a jamče senzualni look

Otkrivaju malo, ali sasvim dovoljno da bi bilo zavodljivo i ujedno decentno. Bluze na jedno rame postaju komad koji ćemo sve češće viđati kako će temperature rasti, pa smo odlučili istražiti kakve modele nam nude modni brendovi.

Nismo se razočarali jer je ponuda zaista raznolika. Unatrag nekoliko sezona otvorena ramena sve su popularniji trend pa uz bluze krase i haljine za svečanije prigode. Bluze, košulje ili topovi koje će otkriti malo kože lako će se uklopiti u dnevni, a još bolje u večernji stajling i obogatiti outfit senzualnim lookom.

Asimetrični komadi modnoj kombinaciji će dati na dinamičnosti pa je jedna ovakva bluza u ormaru komad s kojim se lako poigrati. Krase ih veseli printovi poput cvijeća, tropskih motiva i prugica, a za one koje nisu obožavateljice uzoraka uvijek su dostupni pročišćeni modeli u bijeloj boji ili pak nekoj jarkoj koja je za proljeće i ljeto uvijek dobar izbor. Kako same po sebi čine upečatljiv i statement komad, osobito ako ih krase volani, nije ih teško kombinirati - ostatak kombinacije može biti minimalistički složen, dok će zanimljivi top biti glavna zvijezda koja nosi cijeli outfit.

SYDNEY, AUSTRALIA - MAY 12: A model walks the runway during the Mercedes-Benz Presents Aje show at Mercedes-Benz Fashion Week Resort 20 Collections at Campbell's Stores on May 12, 2019 in Sydney, Australia. (Photo by Stefan Gosatti/Getty Images)
Getty Images
Aje

Odlično će se slagati s trapericama ili jeans suknjama, u plavoj, bijeloj ili crnoj boji za ležerniji izgled, a kombinirane s hlačama širokih nogavica ili laganim i lepršavim suknjama tvore kombinaciju za svečanije prilike kada želite ostaviti dojam profinjenosti.

Linker
15. travanj 2024 10:37