Getty Images
LES BONBONS

Pompon naušnice koje trendseterice obožavaju

Nakon što su osvojili sandale, kape i torbice, pomponi su se sada preselili na ušne resice. Zvijezde poput glumice Lupite Nyong'o i manekenke Lily Aldridge među obožavateljicama su hit naušnica Les Bonbons dizajnerice Rebecce de Ravenel.

Četiri kuglice upečatljivih boja povezane sitnim lancem nikome nisu promaknule. Iako djeluju glamurozno poput dijamanata, osobito u kombinaciji s dugačkom haljinom, naušnice su zapravo lagane poput pera. Lansirane su prošle godine u prosincu, a uskoro su svugdje bile rasprodane. Ipak, Rebecca de Ravenel sada je za sve svoje obožavatelje pripremila blagdansku kolekciju koja se sastoji od četiri para naušnica i koje su još uvijek dostupne po cijeni od 325 do 425 dolara.

Uspjeh njezinih prvih naušnica iznenadio je i nju samu. Nakon što je završila Parsons School of Design, Rebecca de Ravenel surađivala je s luksuznim brendovima poput Oscar de la Renta i Tory Burch, a nakon modne karijere, neko se vrijeme bavila dizajnom interijera. Tek s preseljenjem s Bahama u Kaliforniju sasvim je slučajno pokrenula vlastiti brend.

rebeccaderavenel.com

"Kreirala sam ih za sebe, ali reakcije ljudi su bile nevjerojatne. Privlačile su ih poput magneta. Žene su se cijelo vrijeme raspitivale o njima, a muškarci su ih htjeli dotaknuti. Nikada nisam vidjela takvu znatiželju i tada sam shvatila da bih trebala napraviti još koji par" – otkrila je dizajnerica, posebno ponosna na to što su njezin rad prepoznale i zvijezde poput Lupite Nyong'o koja ih je kombinirala s turbanom.

Les Bonbons naušnice stvarno se mogu nositi s različitim komadima: obožavateljice su ih kombinirale s kupaćim kostimima na plažama, prozračnim maksi haljinama na vjenčanjima ili ih čak iskoristile kao ukras na stoliću u dnevnom boravku.

Linker
19. travanj 2024 08:59