Profimedia, Abaca
Jesenski rodeo

Predviđa se veliki povratak čizama rezerviranih za najodvažnije modne igračice

Više nisu rezervirane samo za country pjevačice - ove čizme zavladat će metropolama diljem svijeta kad krenu prve jesenske kiše...

'Doba nevinosti', volana, pastelnih boja i ženstvenih krojeva je na zalasku, vežite se, jer nas na jesen čeka luda modna vožnja!

Prognoza trendova za nadolazeću sezonu prvo je najavila povratak leopardskog uzorka, koji su na modnoj pisti predstavili brojni poznati dizajneri, a modni portali izvještavaju da će nas uz 'safari', u high street dućanima čekati i Divlji zapad.

Kad lišće počne mijenjati boju, iz damskih sandala i robusnih tenisica uskočit ćemo u gležnjače i čizme, i to ne bilo kakve!

Kaubojski modeli u svim mogućim bojama spremno će nas voditi prema zimi, u stilu dvijetisućitih koje su postala neicrpna modna inspiracija dizajnera i svjetskih trendseterica.

A post shared by EMILI SINDLEV (@emilisindlev) on

U svojim kolekcijama kaubojske čizme predstavili su brendovi Miu Miu, Off White, Calvin Klein, Ganni, Dior i Vetements, a trendi djevojke već ih nose uz lepršave haljine, ženska odijela, čak i trenirke.

Calvin Klein
Čizme Calvin Klein
Ganni
Čizme Ganni

U online dućanima naći ćete ih pod nazivima 'western boots' i 'cowboy boots', a koji originalan primjerak ovakvih čizama mogao bi se naći i u modnoj arhivi vaše mame.

Pjevačica Dua Lipa već je pronašla par kaubojskih čizama baš po svojoj mjeri, pitanje je trenutka kad će joj se pridružiti ostale celebrity cure.

EXCLUSIVE: Singer Dua Lipa heads out wearing a see through mesh top showing her bra paired with silver shorts and cowboy boots and classic sunglasses in New York City, USA.

Pictured: Dua Lipa
Ref: SPL5004413 210618 EXCLUSIVE
Picture by: Peter Parker-Edward Opi / SplashNews.com

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 0207 644 7656
Milan: +39 02 4399 8577
Sydney: +61 02 9240 7700
photodesk@splashnews.com

World Rights, No Poland Rights, No Portugal Rights
Peter Parker-Edward Opi / SplashNews.com

Linker
14. travanj 2024 12:13