poželjan u ormaru svake žene

Prikrivaju sve nedostatke: Antonija Blaće kao da je traperice posudila iz maminog ormara

Traper je vječan i s njim ne možete pogriješiti – zna to i televizijska voditeljica i jedno od zaštitnih lica RTL-a, Antonija Blaće, koja je na zagrebački event u Johan Franck ususret Festivalu zdravlja stigla u casual elegantnom izdanju s retro štihom.

Crni top i zeleni duži blejzer Antonija Blaće kombinirala je uz vintage traperice ravnog kroja kakve su osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća nosile naše majke. Ovaj retro komad povišenog struka ponovno je doživio planetarnu popularnost, a veliki plus im je što pristaju svakoj figuri – za razliku od skinny modela u kojem se vide svi nedostaci.

Još jedan detalj vraća nas u bakine i mamine ormare – ovakve vintage hlače najčešće su izrađene od stopostotnog trapera, bez imalo elastina i relativno su krute, no zahvaljujući tome neće se lako raširiti nošenjem.

image
FOTOGRAFIJE: FESTIVAL ZDRAVLJA PROMO

Popularna Šibenčanka nedavno je otkrila kako i ona pati od sindroma 'nemam ništa u ormaru' , no zbog nekih drugih razloga. Naime, prije par tjedana izdala je priručnik 'Ljeto bez parea' u kojemu iznosi pravilan plan prehrane koji je njoj pomogao da se vrati u formu, skine onih pet kila viška i odlično osjeća u svojoj koži. Naime, kako je ekskluzivno za Gloriju ispričala, zbog drugog zagrebačkog potresa po prvi put u životu počela je pretjerano jesti zbog stresa.

Antonija Blaće intimno i iskreno: ‘Voljela bih zatrudnjeti, nadam se da će se to uskoro i dogoditi‘

Njezina je knjiga put prema usvajanju zdravih nakiva, bez famoznog 'krećem od ponedjeljka', a voditeljica se inspirirala vlastitim iskustvom borbe za dostizanje odlične forme na zdrav način.

U priručniku otkriva kako olakšati proces mršavljenja, kojim se trikovima poslužiti, kako izgledaju slavne dijete i koje su preporuke o prehrani te može li se i kako uštedjeti na kalorijama. Osim toga voditeljica je napisala recepte za zdrava, jednostavna i ukusna jela.

Antonija Blaće je postigla svoj cilj: Objavila je fotografiju u badiću i odbacila nepotrebni pareo

Linker
18. travanj 2024 03:43