Stradivarius
Simpatičan trend

Recite zbogom 'ružnim natikačama': Zbog jednog detalja više nećete moći odoljeti udobnim sandalama

Umjetno krzno je out, mašne će ovog ljeta preuzeti plaže i male ribarske gradiće svojom ljupkošću...

Sportski velikani Nike i Adidas prije nekoliko su sezona odlučili u modu vratiti davno zaboravljen komad obuće, udobne gumene natikače koje su se dugo smatrale 'obućom za tate'.

Kad je Rihanna izbacila svoj model ukrašen krznom za brend Puma, trend je eksplodirao pa ponovno ne možemo zamisliti odlazak na plažu bez retro natikača.

Čak je i slavna Sophia Webster, za čijim cipelama luduju trendseterice i celebrity cure, osmislila nekoliko komada gumenih natikača za uživanje na plaži.

Press foto

Nepraktično krzno, srećom, izašlo je iz mode, a natikače, koje se u sportskim i high street trgovinama mogu nabaviti u raznim izdanjima, 2018. napokon su dobile i ženstvenu notu.

Puma je, inspirirana svojim popularnim modelom tenisica Basket Heart, izbacila najženstvenije natikače do sada - ljepotice od gume i satena, s neodoljivom mašnom na vrhu.

Press foto

"Bow Slide" model za sada je izašao u bijeloj, crnoj, mint, lila i ružičastoj boji, a fanovi brenda Puma vjeruju da ćemo ih imati priliku vidjeti u još mnogo nijansi.

Press foto

Ako vam se sviđa ideja sandala s mašnama, ova je sezona kao stvorena za vas jer su dućani puni predivnim primjeraka sa tim ženstvenim detaljem.

Crvene sandale s mašnama, Stradivarius, 179,90 kuna

Stradivarius

Točkaste natikače s mašnom, Pull&Bear, 169,90 kuna

Pull&Bear

Prugaste natikače s mašnom, Zara, 299,90 kuna

Zara

Svijetloružičaste natikače, Truffle, ASOS, 19,99 eura

ASOS

Crne Puma natikače, Foot Locker, 34 eura

Press foto

Sive natikače s mašnom, ASOS, 19,99 eura

Press foto

Linker
16. travanj 2024 22:49