Splash/Davor Matota
Gloria in

Ritam ulica: Kako poznate dame nose hit trendove sezone

U stilskoj utrci - jedinoj koja ne iscrpljuje, a ostavlja bez daha - sudjeluju svi koji se vole igrati odjećom i modnim detaljima.

Majice s natpisom, koža, cvijeće: odabrali smo šest kombinacija - što domaćih, što stranih fashionistica - koje bismo voljeli vidjeti u svojim ormarima.

Antonija Blaće

DomaćaTV voditeljica njeguje opušten stil, a u safari haljini uparenoj s kaubojskim čizmama i kožnatom jaknom izgleda sjajno.

Pamučna haljina Gerry Webber (1079 kn).

Cvjetna Rapsodija

Cvjetni uzorak u proljeće nije nikakava novost no, ipak, svake godine ponovno oduševljava. Poklonice rscvjetane mode su i brojne domaće fashionistice, a trend svaka nosi na sebi svojstven način. Nikolina Lacković, supruga rukometaša Blaženka Lackovića, sjajno izgleda u cvjetnoj haljini uparenoj s kratkom traper jaknom. Valerija Novak, supruga glazbenika Borisa Đurđevića, bira pripijene hlače u neonskim bojama, a Olja Vori cvjetnu haljinu kombinira s lepršavim balonerom i omiljenim tenisicama.

Davor Matota/Hanza Media

Kožnata jakna i majica s natpisom

Bliži se sezona festivala, a idealan outfit za zabavu na otvorenm jest majica s natpisom, kakve u posljednje vrijeme obožava dizajnerica Victoria Beckham, i kožnata jakna - omiljen odjevni predmet brazilske manekenek Alessandre Ambrosio.

Linker
25. travanj 2024 01:09