Profimedia, TEMP Rex Features
neka vijore!

Široke hlače za maksi učinak: 13 elegantnih modela zbog kojih će svi pričati o vama

Udobne, a opet glamurozne, ženstvene, ali i stroge. Sve su to maksi hlače kojima ne mogu odoljeti slavne ljepotice poput Jennifer Lopez i Meghan Markle, a uskoro ćete ih zavoljeti i vi.

Udobne, a opet glamurozne, ženstvene, ali i stroge. Sve su to maksi hlače kojima ne mogu odoljeti slavne ljepotice poput Jennifer Lopez i Meghan Markle, a uskoro ćete ih zavoljeti i vi.

Najženstvenije u svojoj kategoriji, maksi hlače vratile su se na velika vrata, spremne za osvajanje srdaca žena koje u svakom trenu žele izgledati poput junakinja holivudskog romantičnog filma.

Hlače s podignutim strukom, kakve su četrdesetih godina prošlog stoljeća nosile dive poput Lauren Bacall i Ingrid Bergman, ili opušteni modeli od samta u kojima su sedamdesetih sanjarile djevojke hipi pokreta, preplavili su police dućana, baš na vrijeme za obnavljanje jesenske garderobe.

December 1946:  American actress Lauren Bacall wearing an all wool suit designed by Leah Rhodes.  (Photo by Keystone/Getty Images)
Getty Images
Lauren Bacall kao modna inspiracija

Maksi hlače će jednako dobro izgledati i uz T-shirtove s razigranim natpisima i poslovne bluzice, a ako u istom dućanu možete kupiti i blejzer od istog materijala, svakako uložite u ta dva modna komada koja će vam tijekom jeseni osigurati bezbroj kombinacija u kojima ćete uvijek izgledati besprijekorno.

Crna klasika nikoga neće iznevjeriti, odvažne boje i visoki struk rezervirane su za dame s ravnim trbuhom, a kulerski modeli koji podsjećaju na trenirke s kopčanjem, za cure koje ne propuštaju trendove.

Mali savjet: pri kupnji maksi hlača na vrijeme odlučite hoćete li ih nositi na visoke ili niske cipele kako ih ne bi previše ili premalo skratili. Naime, upravo će njihova duljina presuditi savršenom padu nogavica i dotjeranom izgledu kojem težite.

Crne maxi hlače, Mango outlet, 249,90 kuna

Mango outlet

Opuštene hlače od samta, Zara,

Zara

Plave hlače visokog struka, Mango outlet, 149,90 kuna

Mango outlet

Ružičaste hlače od samta, Mango, 449,90 kuna

Mango

Maxi hlače s uzorkom, Zara, 139,90 kuna

Zara

Hlače od samta, Pull&Bear, 229,90 kuna

Pull&Bear

Hlače od buklea, Massimo Dutti, 679,90 kuna

Massimo Dutti

Hlače s bijelom prugom, ASOS, 27,99 eura

Asos

Crvene hlače u 'poslovnom stilu', Mango outlet, 199,90 kuna

Mango outlet

Karirane hlače na kopčanje, ASOS, 52.99 eura

ASOS

Maxi crne hlače, Zara, 299, 90 kuna

Zara

Ljubičaste maxi hlače, ASOS, 34.99 eura

ASOS

Vunene maksi hlače, Massimo Dutti, 949,00 kuna

Massimo Dutti

Linker
26. travanj 2024 05:00