BiteMyStyle
Dizajnerski iskorak

Slutimo hit: Domaći dizajner kreirao maskice sa svojim prepoznatljivim motivima, narudžbe stižu sa svih strana

Iako je nastala sasvim spontano, domaći dizajner poznat po svom jedinstvenom potpisu iznenađen je brojem upita za narudžbu koji su mi stigli u samo 24 sata otkako je prvu kreaciju pokazao na jednoj društvenoj mreži. Ipak, ističe, nije riječ o medicinskoj maski!

Dok zbog straha od koronavirusa neki dizajneri otkazuju modne revije ili ih, poput Giorgia Armanija na milanskom tjednu mode održavaju bez publike preko live streama, drugi u svoje kolekcije uključuju zaštitne maske, poput modne kuće Fendi ili pak francuske dizajnerice Marine Serre. Nije dugo trebalo da i Hrvatska dobije svoju inačicu zaštitne maske, i to pod brendom BiteMyStyle.

Modne kreacije dizajnera Zorana Aragovića koji stoji iza navedenog brenda već 16 godina privlače pažnju zaljubljenika u unikatnu odjeću i estetiku pop arta, a on ih iznova uspijeva iznenaditi novim, kreativnim idejama. Ovoga puta, potaknut epidemijom koronavirusa, osmislio je maske od pamučnog materijala u svom prepoznatljivom pop art stilu.

BiteMyStyle
Za sada možemo birati između četiri uzorka.

- Maska je nastala doista spontano, kao reakcija na sveprisutno ludilo oko koronavirusa. Čim sam jučer objavio fotografiju s maskom na Instagramu, inbox su mi zatrpali upiti o narudžbama, ali to mi uopće nije bila namjera. Iako nije riječ o pravim, medicinskim maskama, ljudima se sviđaju i žele ih imati, rekao nam je dizajner Aragović dodavši kako će ih nastaviti izrađivati po željama kupaca, i to po cijeni od 70 kuna.

BiteMyStyle/Instagram
I dizajner je isprobao svoj proizvod te pokazao kako stoji na licu.

Ako je suditi po interesu za zaštitnu masku talijanske dizajnerske kuće Fendi, koja je unatoč cijeni od 190 eura rasprodana u svega nekoliko dana, i Aragović, za sada vlasnik jedinog hrvatskog brenda koji ih proizvodi, imat će pune ruke posla.

BiteMyStyle
Koja je vaš favorit?

Linker
17. travanj 2024 04:48