Profimedia, SIPA USA
Najzabavnija TV glumica

Sofia Vergara 46. rođendan proslavila odjevena poput torte

Sofia obožava pripremati lude zabave u svom domu, a čak i kad slavi u restoranu, ne odustaje od duhovitih detalja koji će se pamtiti.

Glumica Sofia Vergara ušla je u drugu polovicu četrdesetih, no nije se puno promijenila od dana kad ju je kao zgodnu tinejdžerku lokalni fotograf zamijetio na plaži i predložio joj da se okuša u manekenskim vodama.

Sofia, koja je svjetsku slavu doživjela tek sa serijom "Moderna obitelj", koja se počela emitirati kad je glumica imala 37 godina, obožava tematske zabave i druženje s obitelji i prijateljima pa je svaki njezin tulum pomno organizirano slavlje s pomno odabranim detaljima.

Instagram

44. rođendan slavna je Račica proslavila zabavom s temom limuna pa se to voće našlo na njezinim naušnicama, ali i na stolnjacima, dekoracijama i tanjurima, a za 45. rođendan poželjela je zabavu punu cvijeća.

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Ovo godine na red je došla nešto skromnija proslava u restoranu, no nije za zaboravila potruditi oko simpatičnih detalja koji će se pamtiti.

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

TV zvijezda za proslavu je odjenula bijelu haljinu s volanima i zlatnim točkicama, a prema svojoj slavljeničkoj haljini dala je izraditi i tortu kraj koje se puna ponosa fotografirala cijelu večer.

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

"Tko bolje izgleda?" pitala je duhovita Vergara fanove na Instagramu uz video nje i torte.

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Sofijin suprug Joe Manganiello na zabavi je blistao od sreće, a kao čestitku voljenoj supruzi na Instagramu je objavio romantičnu crno-bijelu fotografiju s posvetom na španjolskom.

Linker
16. listopad 2021 07:35